Carpatair introduce ’Zborurile de duminica’ pentru orarul de vara 2011

Timisoara - 14 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Turism

Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, introduce pentru perioada orarului de vara 2011 ’Zborurile de duminica’. Cursele aditionale vor fi operate in zilele de duminica prin hub-ul de la Timisoara catre 10 destinatii externe din Ucraina, Moldova, Italia, Germania si Grecia.

Carpatair introduce ’Zborurile de duminica’ pentru orarul de vara 2011
 Prin suplimentarea programului de zbor pe timpul verii se doreste satisfacerea nevoii crescute de calatorie din aceasta perioada, in special in timpul weekend-urilor. Astfel, noile zboruri vor permite pasagerilor sa isi inceapa/finalizeze perioadele de concediu in zilele de sambata.

Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari Carpatair

Noile zboruri vor fi operate in perioada 1 mai – 25 septembrie, in zilele de duminica, conectand hub-ul de la Timisoara la urmatoarele destinatii:

5 orase din Italia: Venetia, Verona, Milano, Roma si Bologna2 orase din Moldova: Chisinau si Cernauti2 orase din Ucraina: Odessa si Lviv1 oras din Grecia: Atena

„Prin suplimentarea programului de zbor pe timpul verii se doreste satisfacerea nevoii crescute de calatorie din aceasta perioada, in special in timpul weekend-urilor. Astfel, noile zboruri vor permite pasagerilor sa isi inceapa/finalizeze perioadele de concediu in zilele de sambata-duminica’’ a declarat Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari.

Carpatair isi continua in 2011 strategia de expansiune aplicata pe parcursul anului 2010. Dupa ce in 2010 compania a crescut numarul bazelor operationale la patru (Timisoara, Bucuresti-Otopeni, Craiova si Bacau), din luna aprilie a acestui an va introduce zboruri exerne directe si din Iasi. In cursul anului 2010, compania a introdus 6 noi destinatii consolidandu-si pozitia de lider national si regional pe relatia Italia, cu cele mai multe frecvente de zbor/saptamana si cele mai multe destinatii operate in Italia (9 destinatii).

Orarul de zbor pentru toate ’Zborurile de duminica’ poate fi accesat aici.

Biletele de calatorie Carpatair pot fi achizitionate atat online, prin accesarea adresei www.carpatair.com, cat si prin intermediul Carpatair Call-Center sau a agentiilor de turism.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/carpatair-sa/carpatair-introduce-zborurile-de-duminica-pentru-orarul-de-vara-2011