Cazare Targu Jiu - Pensiunea Casa Cartianu

Targu Jiu - 26 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Turism

Clasificata la 3 margarete (finisajele si dotarile recomanda la o clasificare de minim 4 margarete), Pensiunea Casa Cartianu vine in intampinarea turistilor interesati de " cazare Targu Jiu " cu o capacitate de pana la 30 locuri, in 5 camere matrimoniale 3 camere twin si 3 apartamente. Mobilierul de lemn masiv si intreaga amenajare a camerelor pastreaza acel aer boieresc tipic culelor gorjene.

Cazare Targu Jiu - Casa Cartianu

Cazare Targu Jiu - Casa Cartianu

 Natura, traditie, cultura, istorie, ospitalitate si poveste ! 

Casa Cartianu

Cazare Targu Jiu - solutia ideala !

Luminozitatea, culoarea, modernul impletit cu traditionalul sunt doar cateva dintre atributele care ofera turistului, confortul dorit asigurand plusul de relaxare si liniste intr-o zona in care natura, istoria si cultura s-au prins in hora. Fiecare camera dispune de grup sanitar cu apa calda si caldura in permanenta, TV LED cu cablu si Internet Wireless pentru cei interesati de cazare in Targu Jiu sau in vecinatatea municipiului.

Iesind pe balconul camerei turistul poate asculta fosnetul padurii armonizat de triluri care se nasc printre ramuri. Contrastand cu nuanta padurii si parca intr-un asorteu ideal cu cerul, zarim piscina Pensiunii Casa Cartianu... si parca deja ne dorim ca vara sa ne gaseasca aici, in Gorjul mult iubit.  Cazare Targu Jiu - Agrement si timp liber la Pensiunea Casa Cartianu

Amplasata intr-un Rai de verdeata si culoare, Piscina "Casa Cartianu" reprezinta acea oaza de relaxare ideala in vremurile-n care arsita-si face de cap pe meleagurile noastre si solutia ideala de cazare in Targu Jiu. Si cand ne gandim cat de frumos s-ar armoniza racoarea unui scaldat cu bronzul unic de zona deluroasa-muntoasa, ne dam seama ca Pensiunea Casa Cartianu nu atrage doar prin conditiile ireprosabile de cazare, ci si prin posibilitatile variate de petrecere a timpului liber.

Si daca va gandeati ca iarna cand albul isi cerne povestea pe-aceste meleaguri gorjene nu aveti ce sa faceti va spunem sa stati linistiti putand sa va relaxati la centrul nostru SPA si sa redescoperiti copilul din voi, mergand la sanius pe partia special amenajata, la margine padurii, in spatele pensiunii Casa Cartianu.  Alte facilitati oferite de Pensiunea Casa Cartianu: - Loc de joaca pentru copii- Loc special amenajat pentru gratar cu toate ustensilele necesare- Mese de Ping-Pong- Inchirieri Biciclete - Balansoare- Consultanta + harti turistice spre frumusetile naturale si culturale ale Gorjului

Despre Casa Cartianu

Gorj... natura, traditie, cultura, istorie, ospitalitate si poveste. Atribute, care cheama turistul pe aceste meleaguri, invitandu-l in sufletul povestii gorjene acolo unde numele Brancusi pare ca se aude peste tot, chiar de Masa Tacerii isi tace pe veci destinul de piatra... Sunt nenumarate locurile pe care Gorjenii le considera sfinte, binecuvantate de natura si de istorie, locuri care devin rand pe rand file de poveste, dintr-un volum ce pare sa inceapa cu " A fost odata in Gorj...". Si tot de-atunci, de-atunci de cand primele file de poveste incepeau a se scrie sta marturie Cula Cartianu simbol de arhitectura gorjeneasca cladita in anul 1760 in vremurile-n care boierii erau boieri iar timpurile imbracau o nobila haina. Despre toate acestea, va putem povestii noi, urmasii Familiei Cartianu, invitandu-va in propria noastra pensiune, la margine de padure deasa, la doar 5 km de Targu Jiu, acolo unde la umbra batranei Cule are sa se inalte, imbracand aceeasi arhitectura tipic gorjeneasca, Pensiunea Casa Cartianu, pensiune recomandata atat pentru turismul de afaceri cat si pentru cel de relaxare.