Cazare Targu Jiu - Pensiunea Casa Cartianu

Targu Jiu - 22 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Turism

Pensiunea Casa Cartianu din ce in ce mai apreciata de turistii care viziteaza judetul Gorj si orasul Targu Jiu.

Fie că sunteţi turist sau călătoriţi în scop de afaceri, Pensiunea Casa Cartianu este o alegere excelentă pentru cazare in Targu Jiu. De aici, oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraş plin de viaţă are de oferit.

N
Cazare Targu Jiu - Casa Cartianu

Cazare Targu Jiu - Casa Cartianu

 Pensiunea Casa Cartianu - Cazare in Targu Jiu la standarde europene 

casacartianu.ro

Cu locaţia sa convenabilă, pensiunea noastra oferă acces facil la destinaţiile de neratat ale oraşului Targu Jiu sau judetului Gorj.Oferind oaspeţilor servicii de nivel superior şi o gamă largă de dotări, personalul Pensiunii Casa Cartianu este decis să vă asigure că sejurul dvs. va fi cât se poate de confortabil. Piscina, centrul SPA, parcarea auto sunt doar câteva dintre facilităţile care diferenţiază Pensiunea Casa Cartianu de alte hoteluri din orasul Targu JiuOaspeţii pot alege din cele 5 camere matrimoniale, 3 camere twin si 3 suite, toate emanând o atmosferă de armonie şi pace totală. În plus, ofertele de agrement găzduite de hotel vă asigură o multime de lucruri de făcut în timpul sejurului dumneavoastră. Oricare ar fi motivul pentru care vizitaţi Targu Jiu, Pensiunea Casa Cartianu este locul perfect pentru o pauză antrenantă şi incitantă.

Pensiunea oferă parcare gratuită. Punctul de atracție istoric Casa Cartianu se află la numai 70 de metri. Proprietatea se află la mai puțin de 8 km de ansamblul sculptural al lui Constantin Brâncuși de Muzeul Satului din Curtișoara și de Parcul Național Defileul Jiului.

Pensiunea este din ce in ce mai apreciata de turistii care viziteaza orasul Tg Jiu atat pentru vacante cat si pentru afaceri find recompensata cu nota 9.2 pe Booking.

Despre Casa Cartianu

Cazarea la Pensiunea Casa Cartianu:
Clasificata la 3 margarete (pensiunea este construita cu finantare FEADR prin PNDR masura 313, fiind clasificata la 3 margarete, insa finisajele si dotarile pensiunii o recomanda la o clasificare de minim 4 margarete), Pensiunea Casa Cartianu vine in intampinarea turistilor cu o capacitate de pana la 30 locuri, in 5 camere matrimoniale 3 camere twin si 3 suite. Mobilierul de lemn masiv si intreaga amenajare a camerelor pastreaza acel aer boieresc tipic culelor gorjene. Luminozitatea, culoarea, modernul impletit cu traditionalul sunt doar cateva dintre atributele care ofera turistului, confortul dorit asigurand plusul de relaxare si liniste intr-o zona in care natura, istoria si cultura s-au prins in hora. Fiecare camera dispune de grup sanitar cu apa calda si caldura in permanenta, TV LED cu cablu si Internet Wireless. Iesind pe balconul camerei turistul poate asculta fosnetul padurii armonizat de triluri care se nasc printre ramuri. Contrastand cu nuanta padurii si parca intr-un asorteu ideal cu cerul, zarim piscina Pensiunii Casa Cartianu... si parca deja ne dorim ca vara sa ne gaseasca aici, in Gorjul mult iubit.