„În mintea copiilor” (magie, animale exotice şi multă distracţie în compania actorilor Teatrului de Magie)

BUCURESTI - 10 februarie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura

Duminică, 16 februarie, ora 18.00, Teatrul de Magie propune un program deosebit de iluzionism şi distracţie pentru cei mici: spectacolul “În mintea copiilor” urmat de o oră de jocuri, mistere şi magie într-un spaţiu special amenajat.

„În mintea copiilor”  (magie, animale exotice  şi multă distracţie  în compania actorilor Teatrului de Magie)

După spectacol care îi are protagonişti pe Cristina Strecopitov şi Emil Drăgan, copiii şi părinţii vor fi invitaţi la distracţie şi veselie în spaţiul de joacă amenajat în foaierul Sălii Dalles. Trucurile, jocurile, misterele şi animăluţele exotice ale Teatrului de Magie vor aştepta într-un Mini Zoo să fie descoperite de copii curioşi, totul fiind inclus în preţul biletului.

“În weekend, nimic nu este mai potrivit decât o ieşire cu familia la joacă. Aşa că ne-am gândit că ar fi perfect să oferim un program complet de magie, care pe lângă spectacol să dea posibilitatea copiilor de a se juca şi de a interacţiona cu magicienii şi cu animalele pe care le întâlnesc pe scenă, în showurile noastre. O duminică perfectă, atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţi, într-o companie veselă, relaxantă, dar şi plină de mistere şi lucruri fascinante”, ne spune Andrei Teaşcă, magician, actor şi fondator al Teatrului de Magie.

Biletele au fost puse în vânzare la Universitatea Populară „Ioan I. Dalles” şi pe website www.bilete.ro şi www.myticket.ro.       Preţul unui bilet este de 30 ron.

Teatrul de Magie este prima instituţie din România care aduce în atenţia publicului fascinanta artă a magiei, propunându-şi să o promoveze ca artă de spectacol şi să dezvăluie spectatorilor diversitatea stilurilor acesteia.

Pentru informaţii suplimentare:

Teatrul de Magie

Mobil: 0761 334 334

E-mail: teatruldemagie@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/casa-de-culturafriedrich-schiller/in-mintea-copiilor-magie-animale-exotice-si-multa-distractie-in-compania-actorilor-teatrului-de-magie