ERIC WASSER IN ROMANIA

BUCURESTI - 31 august 2007

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Domnul ERIC WASSER, cunoscut designer francez, face o vizita in Romania, cu ocazia Targ.ului International de Mobila de la Bucuresti BIFE 2007

ERIC WASSER IN ROMANIA

Domnul ERIC WASSER, cunoscut designer francez, premiat de presedintele Frantei cu titlul “Meilleur ouvrier du France”, castigator al Concursului Lepine (concurs international de inventii) in 2003 pentru casa solara (Heliodome), designer de mobilier, militant al conceptului de dezvoltare durabila, va fi prezent miercuri 5 septembrie 2007, in cadrul Targului International de Mobila de la Bucuresti, pavilionul 2, stand 59 (CASA ENRIQUE ) pentru a-si prezenta creatiile in fata publicului roman.
ERIC WASSER pune un accent deosebit pe utilitatea si durabilitatea produselor, pe frumusetea naturala a lemnului si pe armonizarea formelor.
Casa sa solara, Heliodom-ul, respecta si ea aceste principii, dar predominant este principiul economiei de energie: iluminatul, incalzirea si climatizarea, acest lucru datorandu-se amplasarii fata de punctele cardinale si arhitecturii sale.
Domnia sa este deschis oricaror intrebari vis-a-vis de munca sa.
Va asteptam !

Despre CASA ENRIQUE SRL

Casa Enrique este o firma cu capital romano-francez, infiintata in anul 2004, domeniul de activitate al firmei fiind producerea si comercializarea obiectelor de mobilier din lemn masiv.
Firma noastra si-a inceput activitatea printr-o colaborare cu cea mai mare firma de mobila din lemn masiv din Franta: SELTZ, firma ce afla pe piata franceza de mobila de peste 60 de ani. In momentul de fata Seltz se regaseste in peste 14 tari din Europa, Asia si SUA in peste 100 de magazine.
Colaborarea cu Seltz a fost un castig pentru firma nostra, deoarece ne-am imbogatit experienta si arta in modelarea lemnului, iar incepand de anul acesta colaborarea noastra a devenit si mai solida, devenind unici distribuitori ai marcii Seltz in Romania.
Planurile nostre de viitor sunt axate pe dezvoltarea unei game de produse proprii prin colaborarea cu designer-ul Eric Wasser. Aceasta gama de produse proprii va cuprinde in prima faza un mobilier complet pentru camera de zi si un mobilier complet pentru bucatarie. Accentul il vom pune, ca si pana in momentul de fata, pe calitatea superioara a produselor, din toate punctele de vedere si pe rezistenta in timp a acestora.
ALLAIN AURORA
0744542111
casa.enrique@clicknet.ro