În doar doua luni poţi avea propria casă construită de la zero cu doar 20.000 de euro

Campina - 5 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Casaneo Construct este prima companie românească care îți poate construi casa dorită în doar doua luni de zile, și la un preț mai mult decât accesibil pentru buzunarul tău.

În doar doua luni poţi avea propria casă construită de la zero cu doar 20.000 de euro

Casaneo Construct este prima companie românească care îți poate construi casa dorită în doar doua luni de zile, și la un preț mai mult decât accesibil pentru buzunarul tău.

Casele din lemn devin din ce în ce mai populare și în România. Prețul, rapiditatea cu care se construiesc și rezistența în caz de cutremur, sunt pricipalele avantaje ale caselor din lemn.

Construcția acestui tip de casă pe meleagurile românești, reprezintă o tradiție seculară care revine acum în actualitate. Ceea ce bătrânii au descoperit în urmă cu sute de ani, redescoperim acum noi, românii are trăim în era informației și a tehnologiei.

Casaneo Construct își poate ridica în maxim 100 de zile, casa visurilor tale, cu toate dotările de ultimă oră. Compania îți oferă consultanță gratuită și te ajută să alegi cea mai bună variantă de construire a casei dorite.

”Compania Casaneo Construct execută la cheie, atât case din cărămidă, BCA cât și din lemn. Construim case de locuit, vile, case de vacanță, pensiuni, case cu structura de lemn, case americane, case prefabricate din panouri de lemn și osb, case ecologice . Asigurăm totodată proiect gratuit la toate contractele de construcție și variante de finanțare a viitoarei case

Specialiștii Casaeno Construct vă vor prezenta toate tehnologiile de construcție a casei, vă arată machete și modele de locuințe și vă prezintă avantajele și dezavantajele fiecărei tehnologii în parte.

Firma oferă posibilitatea ca noii clienți să poată viziona lucrările deja realizate la alți români, și chiar să afle de la aceștia detalii despre modul în care au reușit să colaboreze cu specialiștii Casaneo Construct.

Ținând cont de condițiile geoclimatice din România, construirea unei case de lemn reprezintă soluția ideală, datorita avantajelor pe care aceasta le prezintă. O casă cu structura de lemn rezistă fără probleme la un seism cu magnitudinea de 8.5 grade pe scara Richter.

Și dacă luăm în calcul faptul că cele mai cunoscute obiective turistice cu caracter istoric din România, apreciate la nivel mondial, sunt realizate pe structura de lemn, și rezistă de sute de ani, atunci, longevitatea casei dumneavoastră este garantată.

Pentru mai multe informatii acceseaza http://www.casaneo.ro/