Celuloza - o soluție eficienta și naturală pentru izolarea podurilor și a mansardelor

Baia Mare - 22 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Izolarea ecologica a caselor poate fi de astazi realizata si cu ajutorul celulozei, un produs revolutionar, deosebit de eficient si performant.

Izolatii naturale cu celuloza, la www.izolatiinaturale.ro

Izolatiinaturale.ro importă acum în România produse naturale destinate protejării termice a caselor și a cabanelor. Izolarea cu celuloză oferă rezultate superioare față de vata minerală sau cea bazaltică, are un preț accesibil și poate fi opțiunea ideală pentru poduri necirculabile, mansarde, planșee de lemn dintre etaje ori pereți de lemn.

Astăzi, tot mai mulți români aleg amenajarea mansardei sau caută soluții pentru reducerea costurilor legate de încălzirea (sau răcirea) locuințelor personale. Pentru a evita pierderile de căldura pe durata de iarna, a diminua zgomotul ploii sau alte sunete exterioare, specialiștii în construcție recomanda alegerea unor materiale de izolație de înalta calitate. Pana acum, singurele opțiuni erau reprezentate de vata minerala și cea bazaltica - materiale care, puse în comparație directa cu celuloza se dovedesc inferioare.

Avantajele izolației cu celuloză de la izolatiinaturale.ro

- Izolare termica de excepție, atât pe timpul verii cat și pe durata iernii

- Alegând acest tip de izolație, locuințele se bucura de un plus de protecție, împotriva:

* focului

* a mucegaiului

* a insectelor

* a rozătoarelor

- Izolare fonica superioara

- Permite ca peretii si tavanele sa respire

- Produs ecologic, rezultat din descompunerea hârtiei reciclate

- Deține certificat acreditat de performanta

- Garantează o recuperare a investiției inițiale în 4-5 ani

- Își păstrează forma in timp (nu se lasa)

- Umple orice goluri, găuri sau fisuri (prin pompare)

Pe izolatiinaturale.ro găsiți și testele izolației cu celuloza pe timp de vară, de izolație fonică și de rezistență la foc, într-o serie de experimente video. De exemplu, demonstrațiile practice arata ca pe durata verii (când termometrul atinge frecvent 30 de grade Celsius), temperatura la nivelul acoperișului poate atinge 70-80 de grade Celsius. Cu 20 cm de izolație (de vata bazaltica, minerala și celuloza), diferențele au fost considerabile, la nivelul camerei de la mansarda: vata bazaltica a lasat ca temperatura în mansardă să ajunga la 29 grade, vata minerală la 31 grade, iar celuloza la doar 25 de grade.

Pentru a afla care sunt prețurile și costurile acestor izolații și a vă bucura de promoțiile actuale - transport și manoperă de pompare gratuită - vizitați site-ul www.izolatiinaturale.ro.

Despre Case Calduroase

CASE CALDUROASE SRL

Deservim județele: Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu Mare, Bistrița-Năsăud și Bihor.

Ne puteți contacta și prin email office@izolatiinaturale.ro sau telefon 0737 143 094

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/case-calduroase-srl1/celuloza-o-solutie-eficienta-si-naturala-pentru-izolarea-podurilor-si-a-mansardelor