TBS Marele Premiu Regatta 2007 - Ungaria

BUCURESTI - 12 octombrie 2007

Comunicat tip General in Tehnologie

În ultimul weekend din septembrie a avut loc pe lacul Balaton din Ungaria, a şaptea ediţie a concursului Internaţional de veliere cu premii în valoare de 1 milion de forinţi.

TBS Marele Premiu Regatta 2007 - Ungaria

“Marele Premiu Regatta 2007” este cea mai mare competiţie de navigaţie de pe lacul Balaton din Ungaria. În aceast concurs 25 de marinari şi-au măsurat puterile, rezistenţa, tehnicile de navigaţie şi cunoştiinţele tehnice. Nivelul de dificultate a curselor este indicat de numere. În cele 6 curse ce au avut loc înainte de 2007, au luat parte 50 de competitori şi doar 45 au reuşit să treacă linia de sosire.
La concursul din acest an s-au înscris un număr record de competitori iar o singură persoană a fost descalificată din cauza unor probleme tehnice.
Conform competitorilor, această cursă a fost cea mai solicitantă de pâna acum. În acest an, organizatorii şi juriul au avut parte de atenţie sporită pentru desfăşurarea cursei făra incidente. În ultimii şase ani, CASON Engineering Plc. a sprijinit cursa cu soluţia de monitorizare on-line DIWICON-M. În acest an, marinarii ambarcaţiunilor şi toţi organizatorii au fost echipaţi cu un nou echipament de urmărire personală. Dispozitivul de urmărire oferă un plus de siguranţă participanţilor furnizând locaţia exactă a navei.
În plus, admiratorii fie că erau la club sau acasă pe Internet, puteau urmări evoluţia regatelor ce va continua să fie disponibilă pe site-ul CASON în videoclipurile de 3 minute.
http://www.casonplc.com/public/PressRoom/ TBSGrandPrize2007/TBSGrandPrize2007.html

Despre CASON România

CASON România este filiala din România a CASON Engineering Plc. - Ungaria, ce are ca principal obiect de activitate sistemele industriale de comunicaţie la distanţă.
CASON România
Str.Dr. Grigore Romniceanu, nr. 3 C
Sector 5, Bucureşti
Tel: +40 21 411 31 61
Fax: +40 21 411 31 62
E-mail: office@cason.ro

Dragoş Nicolae
Specialist PR

dragos.nicolae@cason.ro