ActorStart – Succesul la un click distanta

BUCURESTI - 27 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Compania ActorStart aduce fata in fata producatorii si actorii intr-o dezbatere non conformista despre drumul spre succes. O scena deschisa despre problemele de casting dar si un dialog productiv intre acestia si producatorii din domeniu.

ActorStart – Succesul la un click distanta

ActorStart.ro reprezinta un instrument de casting cu totul inedit pentru piata de profil din Romania. Lansat in 2007 portalul reuneste azi peste 400 de profile disponibile online, transformandu-se rapid in prietenul virtual la care poti apela cu incredere.

Evenimentul va avea loc luni, 30 noiembrie, ora 19, la Orange concept store ( Calea Victoriei, nr 41) si reuneste actori de renume si producatori, intr-o dezbatere libera despre casting, teatru si cinematografie.

Seara va fi marcata de prezenta actorilor indragiti precum Mircea Albulescu, Manuela Harabor, Dan Puric, George Mihaita, Silviu Binis etc., expozitie foto si tombola cu premii.

Venim si cu noutati. Incepand cu anul 2010, profilul actorilor ce se regasesc pe site-ul Actor start.ro este imbogatit cu showreel, devenind astfel singurul instrument de pe piata de profil ce ofera o reprezentare completa a actorilor.

” Prin ActorStrat.ro esti la un click distanta de rolul vietii tale iar producatorul este la un click distanta de personajul cautat. ActorStart.ro pune fata in fata talentul cu cel ce are nevoie de el” Daniel Faluvegi, manager Actor Start.

Despre CASTEL MEDIA GROUP SRL

ActorStart gazduieste portofoliile tuturor actorilor profesionisti intr-un spatiu virtual intampinand astfel necesitatile si cerintele productiilor de film, televiziune sau advertising. Profilul actorilor include, fisa de casting, portofoliul, 8 fotografii ( cinci headshot-uri, o fotografie alb- negru, un plan American si unul general) o proba de voce si un colaj video.

Actor Start realizeaza legatura rapid si eficient - printr-un singur click- intre actori si regizori, actori si producatori, actori si directori de casting/agentii.

Actor Start se adreseaza doar actorilor profesionisti sau amatorilor cu experienta profesionala semnificativa si recunoscuta, studentilor de la Facultatile de Teatru si Film si copiilor actori.

Raluca Mitoi, PR Manager
tel : 0213114521 ; fax : 0213182773 ; mobil : 0726755153

raluca.mitoi@castelmedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/castel-media-group/actorstart-succesul-la-un-click-distanta