Designeri noi in magazinul online Casual Wear

BUCURESTI - 16 mai 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle

Casual Wear isi mentine promisiunea facuta o data cu relansarea magazinului, aceea de a aduce in fiecare luna noi designeri si case de moda din Romania.

Designeri noi in magazinul online Casual Wear
 Prin venirea noilor designeri la Casual Wear, facem un nou pas inspre indeplinirea obiectivului nostru, acela de a deveni magazinul designerilor romani. In acest moment suntem in negocieri cu inca 5 designeri pe care speram sa-i aducem alaturi de noi pana la sfarsitul acestei luni.  

Alexandra Pisaru, Managing Partner Casual Wear

Incepand de luna aceasta 6 noi nume isi prezinta si vand creatiile prin intermediul magazinului online Casual Wear, este vorba de designerii romani Eugenia Enciu, B.A.D Style, Gabi Urda, T’esha, Donna si casa de moda La Femme.  

Cea mai nou colectie a designerului Eugenia Enciu, se adreseaza tinerelor fashioniste, indraznete care vor sa iasa in evidenta printr-o tinuta chic capabila sa le defineasca personalitatea si carora nu le este teama sa o afiseze indiferent de ocazie.

Barar Adriana Delia este numele din spatele B.A.D Style, tanarul designer roman care si-a facut o adevarata pasiune din mixarea creativa a matasurilor pentru a da nastere unor tinute unicat, create din cele mai chic si fine materiale.

Pentru doamnele si domnisoarele care adora accesoriile unicat, Gabi Urda vine in intampinarea lor oferindu-le coliere si bratari pline de culoare si originalitate.    

 T’esha Fashion este un mic butic de creatie care creeaza tinute chic, elegante si pline de feminitate atat pentru birou sau scoala cat si pentru timpul liber.

Donna va intampina la Casual Wear cu cea mai noua colectie de sandale si pantofi din sezonul primavara-vara, adresata doamnelor care vor sa inspire feminitate si senzualitate.

Pentru doamnele care prefera tinutele smart casual, atat creatiile business cat si pe cele mai trendy, Casual Wear le pune la dispozitie noua colectie de primavara-vara a casei de moda La Femme.  

Despre Casual Wear

Casual Wear a fost creat din dorinta de a promova exclusiv designerii si casele de moda din Romania. Pe www.casualwear.ro se regasesc colectiile unor case de moda din Romania dar si creatiile unicate ale tinerilor designeri romani.