13,000 de tineri profesionisti asteptati vineri si sambata la cea de-a patra editie a Angajatori de TOP

BUCURESTI - 19 martie 2008

Comunicat tip General in Social

Bucuresti, 19 martie, 2008. Vineri, 21 martie incepe la Sala Palatului cel mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti din Romania. Timp de doua zile, 114 angajatori vor prezenta oferta curenta de joburi – peste 3,000 – pentru studenti si persoane cu studii superioare si experienta de pana la 7 ani.

13,000 de tineri profesionisti asteptati vineri si sambata la cea de-a patra editie a Angajatori de TOP

114 angajatori de top prezenti cu 3,000 de joburi de calitate

Angajatori de TOP reuneste la fiecare editie companii top 10 din cele mai dinamice industrii ale momentului care isi prezinta oferta completa de joburi curente.

“La aceasta editie vor fi prezentate peste 3,000 de locuri de munca pentru studenti si tineri profesionisti cu pana la 7 ani de experienta. Targul se desfasoara online de mai bine de trei saptamani si am putut observa deja cateva tendinte in cererea de joburi din aceasta primavara – domenii precum inginerie, consultanta, telecom sunt in continua crestere, interesul aplicantilor fata de joburi de calitate fiind foarte mare”, Mihai Cima/Catalyst Solutions, Project manager Angajatori de TOP.

Cariere pentru tinerii cu studii superioare si experienta de pana la 7 ani
Angajatori de TOP a fost lansat online, pe www.hipo.ro, la inceputul lunii martie si pana in prezent tinerii au manifestat un interes crescut pentru joburi in domeniile Banci, Contabilitate-Finante, Inginerie, Consultanta, IT si Telecom.

Vodafone, cel mai dorit angajator din Telecom prezinta 18 joburi pentru persoane pasionate de domeniu si care au acumulat deja o experienta de pana la cinci ani – Analist Business-Proiecte IT, Inginer Trafic, Inginer NOC, Manager proiect IT, Manager Proiect Retele si Sisteme sunt cateva dintre ofertele pentru care se asteapta aplicatii la eveniment.
(Top rezultat in urma studiului anual “Ce isi doresc tinerii profesionisti” realizat de Catalyst Solutions impreuna cu Daedalus Consulting, noiembrie, 2007)

'La editia din acest an a targului de job-uri, Vodafone Romania propune tinerilor aflati in cautarea unui loc de munca o oferta variata, care cuprinde pozitii in departamentele financiar, IT, vanzari, marketing, etc. Ne propunem sa asiguram excelenta in calitatea serviciilor noastre. De aceea, pentru fiecare pozitie deschisa in cadrul organizatiei, dorim sa atragem persoane talentate, cu standarde inalte de performanta, care considera Vodafone ca fiind un pas important in cariera lor. Industria de telecomunicatii este foarte dinamica, cu un ritm rapid de dezvoltare si schimbari majore, care presupun o continua adaptare la cerintele pietei, atat din punct de vedere al serviciilor si produselor pe care le oferim, cat si din punct de vedere al abilitatilor angajatilor nostri. Vodafone, un brand puternic si inovativ, este o companie interesata sa aiba in echipa oameni tineri, dinamici, cu entuziasmul si placerea de a se dezvolta profesional in fiecare zi.', Anca Podoleanu, Human Resources Director, Vodafone Romania.

Absolventii talentati vanati de companiile care investesc in dezvoltarea tinerilor cu potential
Pe langa oportunitatile adresate tinerilor profesionisti cu pana la 7 ani de experienta, Cosmote, British American Tobacco Romania, Kraft Foods, Siemens, Tenaris Silcotub, Rompetrol angajeaza tineri cu potential in domeniu tehnic prin programe speciale de recrutare pentru absolventii facultatilor de profil.
Absolventii din domeniul economic isi pot gasi usor la eveniment programe de recrutare atat in companii din domeniul tehnic, dar si in cadrul marilor angajatori din domeniul bancar, consultanta, FMCG. BRD GSG recruteaza pentru programele Start BRD, Raiffeisen Bank lanseaza patru programe dedicate absolventilor. ING Bank, ING Asigurari de Viata, Kraft Foods, British American Tobacco, Danone prezinta programele anuale de recrutare pentru tineri cu potential.

“Scopul acestor programe, numite si programe de trainee este sa atraga in companie si sa pregateasca tineri talentati care in urma unui plan intensiv de dezvoltare sa poata prelua o pozitie de management. Din acest motiv programul de pregatire este mai bine pus la punct, mai variat iar oportunitatile de care se bucura un trainee sunt de multe ori superioare altor pozitii pentru absolventi.”, Dragos Gheban, Consultant Catalyst Solutions.

Tinerii pot afla toate detaliile la standurile de prezentare ale angajatorilor si in timpul celor 28 de workshopuri de cariera pe care companiile le vor sustine in cadrul evenimentului.

Industriile prezente la Angajatori de TOP: Big 4 - Audit, Taxe, Consultanta (Deloitte, PriceWaterhouseCoopers, Ernst&Young, KPMG), Telecom (Vodafone, Orange, Ericsson, Cosmote, ZAPP, UPC, RDS&RCS), Consultanta (Accenture, BearingPoint, ABS, TASC), IT (Microsoft, Adobe, IBM, Oracle, Lyngsoe Sistems, Siemens, Route 66, Thales, TotalSoft, Xerox, Sincron, S&T, Ixia), Bancar/financiar (Raiffeisen Bank, BRD groupe Societe Generale, ING Bank, Unicredit Tiriac Bank, Bancpost, ABN Amro, ING Asigurari de Viata, GE Money, Intercapital Invest), FMCG (British American Tobacco, Tuborg, Coca Cola HBC, Danone, P&G, JTI, Henkel, Kraft), Retail (Metro Cash&Carry, Carrefour, Bricostore, Real - Hypermarket, Elmec), BPO (HP, Accenture, TMF, WNS), Inginerie (Dacia groupe Renault, Apa Nova Bucuresti, Tenaris, Veolia Water Solutions and Technologies, Rompetrol, Distrigaz Sud, Acvatot), Real estate (Impact – Developer & Contractor, Colliers), Marketing si cercetari de piata (Ipsos Interactive Services, Daedalus Consulting).

Angajatori de TOP va fi deschis vineri, 21 martie, intre 10.00 – 19.00 si sambata, 22 martie, intre 10.00 – 17.00. Intrarea este gratuita. Tinerii pot gasi toate informatiile despre eveniment si pot aplica la joburi pe www.hipo.ro, platforma online a evenimentului.

Mai multe informatii
•Nicoleta Anton, Marketing& PR Manager Catalyst Solutions, e-mail: nicoleta.anton@catalyst.ro, tel.: 021 3185577, 0723 676 426
•Oana Stroescu, colaborator PR Catalyst Solutions, e-mail: oana.stroescu@catalyst.ro, tel.: 0318 005531, 0768 080 803

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/catalyst-solutions-srl/13000-de-tineri-profesionisti-asteptati-vineri-si-sambata-la-cea-de-a-patra-editie-a-angajatori-de-top