Joburile in HR printre cele mai cautate la targul de cariera Angajatori de TOP Virtual

BUCURESTI - 20 aprilie 2018

Comunicat tip General in HR

Live site

Saptamana aceasta, pana pe 22 aprilie 2018, are loc cea de-a 11- a ediție a targului de joburi Angajatori de TOP Virtual, un proiect de recrutare online care reuneste 140 de angajatori si 6000 de oportunitați de cariera. Joburi in IT&C, Customer Support, Inginerie, Finance&Banking, Audit si Consultanța, Retail, HR, Servicii&BPO sunt disponibile pe platforma evenimentului, pe www.hipo.ro. Evenimentul a inceput pe 2 aprilie, iar pana in acest moment au fost inregistrate peste 215.776 de vizite.

adtv

adtv

Angajatori de TOP Virtual se desfasoara pe www.hipo.ro, platforma online care gazduieste evenimentul scoate in evidența brandul de companie si ofera posibilitatea angajatorilor sa isi personalizeze profilul sau sa activeze tehnologia VR de prezentare a sediului. Platforma este mobile friendly, usor de accesat si navigat indiferent daca utilizatorii interacționeaza cu evenimentul din fața calculatorului sau de pe telefonul mobil. Pentru a participa la ediția virtuala Angajatori de TOP, candidaţii trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe site-ul www.hipo.ro. Dupa logarea, candidații vor putea aplica la toate joburile de interes.

 

Beneficii aduse de participarea la targul virtual de cariera – Angajatori de TOP

    Acces la peste 6000 de joburi la nivel naţional, in domenii variate si pentru toate nivelurile de experiența. In cadrul evenimentului cei care sunt in cautarea unui job pot aplica la joburi in IT&C, Customer Support, Inginerie, Finance&Banking, Audit si Consultanța, Retail, HR, Servicii&BPO.Nu exista costuri de transport si/sau cazare. Evenimentul este accesibil oricui deţine un calculator/laptop si conexiune la internet.Barierele geografice sunt eliminate. Evenimentul este accesibil din orice oras, la nivel național si internațional, pentru cei care vor sa se relocheze, pentru cei care vor sa se intoarca in Romania sau pentru cei care vor sa faca o schimbare in cariera.Posibilitatea de a face o selectie precisa a joburilor la care candidații vor sa aplice. Filtrele de cautare afiseaza oportunitațile de cariera in funcție de domeniul si/sau orasul de interes.Tururile virtuale le ofera candidaților posibilitatea sa se familiarizeze cu sediile companiilor, inainte de a aplica sau de a fi chemați la un prim interviu.     

Dupa primele doua saptamani de eveniment, cele mai vizitate standuri au fost: Coca-Cola HBC Romania, PwC Romania, Vodafone Romania, Kaufland Romania, Lidl Romania, Amazon, Nestle Romania, Raiffeisen Bank, Oracle, Ubisoft, BCR, IKEA. In ceea ce priveste cele mai cautate joburi, o parte dintre pozițiile care au inregistrat cele mai multe aplicații din partea condidaților au fost:

    Internship YvesRocher RomaniaLearn@BCR - Internship HRHR Admin – Vodafone RomaniaJunior HR Admin – Telekom RomaniaInvoice and Procurement Specialist - HarmanInternship Program - Team ExtensionInternship Carrefour C4 YourselfConsilier Juridic Junior – Auchan Retail Romania

 

Cateva dintre companiile care participa la aceasta ediție Angajatori de TOP Virtual sunt: Grup Renault Romania, Michelin Romania, Raiffeisen Bank, Accenture, Ericsson, Federal Mogul Motorparts, Nestle, PepsiCo, Auchan, Ubisoft, DB Global Technology, Societe Generale European Business Services, JTI Romania, HP Inc, Philip Morris Romania, KMG Rompetrol, Adecco, FINASTRA, IKEA, Flex, HELLA, Nokia, Rewe Penny, Wipro LTD, Wipro Automotive Excellence Center, Carrefour, DB Schenker SSC, Amoma.com, Harman, Adient, Yazaki Component Technology, BCR, Genpact, Kellogg's, Coca-Cola HBC Romania, Vodafone Romania, McDonald's in Romania, DXC Technology, Oracle, Microsoft, TBI Bank, Nobel, G2-Travel, ProCredit Bank, SAP Romania, Henkel, Bitdefender, Computer Generated Solutions Romania, BearingPoint Romania, AMAZON, Telus International Europe, Allianz Technology, Kaufland Romania, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, Cameron, British American Tobacco, Lidl Romania, Veeam Software, Photo Hotel, Blue Projects, Playtika, Automatic Data Processing (ADP) Romania.

Cei care sunt in cautarea unui job pot accesa platforma evenimentului pana duminica, 22 aprilie. Ulterior, vor putea vizita profilele companiilor, pot vizualiza joburile disponibile si cerinţele solicitate de angajatori, respectiv pot aplica la joburi.

Mai multe detalii despre eveniment aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetopvirtual

 

Despre Catalyst Solutions SRL

Despre Catalyst Solutions
Catalyst Solutions este o companie romaneasca de consultanța in resurse umane, specializata in soluții de recrutare si employer branding. In cei 11 ani de experiența, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum:
• www.hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
• Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, care are loc de doua ori pe an, in Bucuresti si Timisoara;
• DevTalks, eveniment care reuneste 1.000 de profesionisti IT pasionați de web, online, Cloud computing si Big Data;
• Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 300 de tineri romani;
• Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piața, care masoara gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.