Pe 16 mai: Peste 60 de speakeri de renume, 13 companii de top din industria IT, startup-uri tech si gadget-uri revolutionare la DevTal

Cluj - Napoca - 15 mai 2019

Comunicat tip General in IT&C

Joia aceasta, pe 16 mai, la Cluj Innovation Park, are loc cea de-a cincea editie DevTalks Cluj-Napoca, un eveniment de traditie pentru comunitatea IT din Cluj-Napoca, un eveniment dedicat developerilor si pasionatilor de tehnologie din Romania. Editia aniversara numarul 5 pregateste noi conferinte tehnice, o zona expozitionala dedicata interactiunii cu companiile IT din industrie, dar si multe momente dedicate networking-ului si divertismentului alaturi de cele mai indraznete gadget-uri si aplicatii.

devcj

In fiecare an, DevTalks Cluj-Napoca reuneste profesionistii IT si pasionatii de tehnologie care discuta despre cele mai noi tendinte din domeniu si impartasesc din experientele proprii. Scenele de anul acesta vor aduce in prim plan noi prezentari si subiecte de discutie despre cele mai dorite tehnologii si trenduri din industria IT. In cadrul celor 7 conferinte vor fi abordate subiecte de impact pentru evolutia actuala a industriei IT, respectiv noi perspective asupra tehnologiilor actuale. Participantii vor lua parte la sesiuni tehnice precum Affective Computing – What Is It And Why Should I Care? pe Emerging Tech – Main Stage, Concepts that improve the way you think about code pe scena de Java, Configuration management and service discovery in a serverless world va fi una dintre temele abodare pe scena DevOps, despre ultimele noutati precum Back to the future of JS II: beyond what we can foresee vom afla de pe scena Web & Mobile.

Pe scena de Smart Everything vor fi abordate teme despre alte tehnologii care vor contura viitorul  precum Blockchain 2.0: from Automotive 4.0 » to Mobility 3.0 » to Smart City 2.0 sau IoT & Agriculture: Precision Farming Challenges.

Zona de Product Management va fi din nou printre subiectele discutate la aceasta editie. Participantii vor afla despre noile perspective referitoare la impactul pe care securitatea datelor, Machine learning si Inteligenta Artificiala le aduc in zona de product management.

Cea de-a cincea editie a evenimentului DevTalks Cluj-Napoca aduce impreuna peste 60 de speakeri, lideri si profesionisti IT atat din Romania, cat si din Europa. Cu o experienta de aproape 10 ani in domeniu, printre profesionistii care vor urca pe scena se afla:

-Willian Martins da Silva – Front End Engineer la eBay
    -Emma Grasmeder – Code Witch la ThoughtWorks
    -Jock Busuttil – Freelance Head of Product si fondator Product People
    -Alex Casalboni – Technical Evangelist la Amazon Web Services
    -Björn Rabenstein – Production Engineer la SoundCloud
    -Ties van de Ven – Software Engineer la JDriven si Coach la JCore

Parte din experienta DevTalks sunt si zonele special amenajate pentru a facilita interactiunea dintre participanti si divertismentul in cadrul evenimentului. Zona expozitionala este locul in care participantii pot interactiona cu reprezentantii companiilor partenere si pot afla mai multe detalii despre proiectele acestora.

Zona de networking este dedicata interactiunii dintre participanti, proces care va fi facilitat si prin intermediul platformei MyConnector. In plus, nici de la aceasta editie nu vor lipsi momentele de distractie si relaxare, astfel ca participantii pot vizita zona Gadgets Area care va fi dedicata distractiei si live demo-urilor. In aceasta zona, Gnex pregateste o serie de concursuri si activari pe trotinere si minidrone, iar cei de la Quickmobile vor prezenta o serie de gadget-uri revolutionare printre care si un videoproiector laser.

Tot in zona expozitionala va fi prezent si Matei Caravateanu, baiatul in varsta de 11 ani care a creat un joc video cu care a castigat un premiu la o importanta competitie internationala din Irlanda. In cadrul DevTalks Cluj-Napoca, Matei va prezenta 3 proiecte realizate in ultimul an: “The Cult este un joc premiat de Blizzard la Coolest Project International Dublin 2018, Best Original Game Design si Midos, un scurt runner cu traseul generat procedural. Cel de-al treilea material, la care inca lucrez, se numeste Agartha Lore. Este de departe cel mai complex proiect al meu, o aventura intr-un spatiu intraterestru, constituit in jurul unui soare central.”

DevTalks isi propune sa sustina inovatiile din domeniul tehnologiei. Zona dedicata startup-urilor este spatiul in care cele mai fresh proiecte vor fi expuse, iar anul acesta participantii pot cunoaste echipele din spatele Around25, Eyeware, Notifier App, XVision, CNEO, AudioBrief News, Microsera Technologies, Hero, Fast Rides, Bunnyshell, Beez, Precious Plastic, Auttie App, Nummo powered UberPixel, Verne AR, Xcite.

Evenimentul DevTalks Cluj-Napoca este realizat cu sprijinul partenerilor: MHP – A Porsche Company – Main Partner, Metro Systems – Java Stage Partner, Accesa – DevOps Stage Partner, UiPath – Product Management Stage Partner, Softvision – Web & Mobile Stage Partner, EY – Gold Partner, Silver Partners – Telenav, SDL si OSF Global Service.

Biletele la DevTalks Cluj-Napoca pot fi achizitionate pana pe 15 mai de pe site-ul evenimentului www.devtalks.ro/cluj/ unde pot fi accesate si mai multe detalii despre aceasta editie.  In plus, portalul de cariera www.hipo.ro sponsorizeaza 100 de invitatii la eveniment. Cei care doresc sa obtina un bilet gratuit la DevTalks Cluj-Napoca pot aplica aici: https://bit.ly/2VpmmRb

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/catalyst-solutions-srl/pe-16-mai-peste-60-de-speakeri-de-renume-13-companii-de-top-din-industria-it-startup-uri-tech-si-gadget-uri-revolutionare-la-devtal