Cauciucuri noi pentru masini second-hand. Comert-online: Rebrush si facilitati la plata

Timisoara - 14 august 2013

Comunicat tip General in Auto

Desi achizitia de masini noi se afla de ani de zile in scadere, piata anvelopelor nu a suferit atat de mult. Aceasta, deoarece si un autoturism second-hand trebuie echipat cu pneuri noi.

Cauciucuri noi pentru masini second-hand. Comert-online: Rebrush si facilitati la plata

Anii de criza financiara si economica insa au influentat comportamentul consumatorului nu numai in ceea ce priveste achizitionarea de autoturisme, ci si in privinta cauciucurilor pentru masini.

Astfel, romanii aloca tot mai putini bani pentru anvelope, releva un studiu realizat de filiala din Romania a liderului european in vanzarea caucicurilor online, firma germana Delticom. Acest aspect, dar si trendul accentuat din ultima perioada spre comertul online in Romania aduce tot mai multi vizitatori pe site-ul firmei.

Un rebrush al paginii, recent realizat, ofera un meniu simplificat, astfel incat timpii de cautare pe site, cat si cei ai comenzilor pentru achizitii sa se reduca considerabil. La acestea se adauga posibilitatile multiple de livrare a cauciucurilor: acasa, la un atelier de montaj sau la oricare alta adresa. In Romania, cauciucuridirect.ro colaboreaza cu peste 250 service-uri auto. Facilitatile acordate de cauciucuridirect.ro insa nu se termina aici.

Venind in intampinarea clientilor, pe timp de criza, online-shopul accepta plata in rate si prin paypal. Deasemenea se foloseste de mijloace moderne, si economicoase de comunicare: service clienti gratuit prin skype. Un clasament care cuprinde datele din 2005 - 2012 releva tendinta in crestere a consumatorilor de a achizitiona marci economice in defavoarea celor premium, mentioneaza Traian Pop, directorul firmei romanesti. Astfel, daca in 2005 romanii cheltuiau la achizitionarea anvelopelor aproape 70 % pentru marci premium, in 2011 aceasta suma a scazut pana la 30 %. Desi anul 2012 a adus o usoara redresare, suma alocata marcilor premium ramane in continuare sub o treime din total. Comenzile pentru cauciucuri online atingeau anul trecut la Delticom Romania o medie de aproximativ 1.650 lei de persoana. Informatii suplimentare si comenzi la www.cauciucuridirect.ro

Despre cauciucuridirect

Cauciucuridirect.ro este specialistul Dumneavoastră pentru anvelope cumpărate online.
Vă oferim un sortiment variat de anvelope de toate mărcile şi dimensiunile pentru vehiculele Dumneavoastră. Indiferent dacă este vorba de autoturisme sau limuzine, motociclete sau camioane – la noi găsiţi în orice moment şi oricând orice fel de anvelope potrivite la preţul cel mai favorabil.