CBC Romania anunta inceperea implementarii Proiectului PHARE cu titlul: „DEZVOLTAREA ECONOMICA A AGENTILOR ECONOMICI, PRIN IMBUNATATIREA ABILITATILOR MANAGERIALE ALE CAPITALULUI UMAN”.

BUCURESTI - 17 februarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Proiectul, finanţat de către Uniunea Europeană şi Guvernul României în cadrul Programului Phare – 2006 / Coeziune Economică şi Socială / Dezvoltarea Resurselor Umane / Promovarea Învăţării pe parcursul întregii vieţi pentru calificarea si recalificarea forţei de muncă:

CBC Romania anunta inceperea implementarii Proiectului PHARE cu titlul: „DEZVOLTAREA ECONOMICA  A AGENTILOR  ECONOMICI, PRIN IMBUNATATIREA ABILITATILOR  MANAGERIALE  ALE  CAPITALULUI UMAN”.

- este implementat în perioada Decembrie 2008 – Noiembrie 2009

- urmareste dezvoltarea unui sistem de formare profesională continuă, transparent şi flexibil, care va asigura imbunatatirea cunostintelor, cresterea competentelor/dobandirea de competente noi, in concordanta cu cerintele pietii muncii si cu modificarile survenite dupa aderarea Roamaniei la Uniunea Europeana.

Obiectivul general al acestui program este acela al promovarii invataturii pe parcursul intregii vieti, in vederea imbunatatirii cunostintelor, cresterii competentelor sau dobandirii de competente noi, in concordanta cu cerintele pietii muncii si cu modificarile survenite dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.

Ceea ce ne-am propus ca obiectiv specific este dezvoltarea cu cel putin 20% a competentelor si cunostintelor manageriale, in vederea alinierii la nivelul standardelor europene, a unui numar de 45 de manageri si coordonatori de departamente de la toate nivelele manageriale, pe parcursul unui an.

Grupul tinta este constituit din 45 de manageri si coordonatori de departamente de pe toate nivelurile manageriale din cadrul companiei DOMO RETAIL. Acestia reprezinta o echipa de manageri si coordonatori de departamente care asigura managementul strategic si operational al companiei, in zona Bucuresti Ilfov.


Ei vor fi perfectionati pentru:
1. dobandirea de competente aprofundate in Management / Leadership, Comunicare, Negociere
2. ocupatia Director Vanzari.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.

Despre CBC ROMANIA

CBC Romania este o companie de Training si Consultanta Organizationala si Strategica, ce ofera solutii complete companiilor nationale si multinationale cu care lucram in domeniile managementului organizational, strategiei si gestionarii performantelor angajatilor. Avand la baza profesionalismul si experienta practica a echipei de consultanti, CBC Romania are ca scop satisfacerea celor mai inalte standarde de performanta manageriala si strategica in domeniu.
DATE CONTACT:
CBC ROMANIA
office@cbc.ro
www.cbc.ro
resurseumane@cbc.ro