Ceainăria Infinitea - 3 ani în lumea magică și aromată a ceaiului!

BUCURESTI - 20 iunie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Ceainăria Infinitea din București, un spațiu conceptual și experențial, aniversează 3 ani de existență în luna iunie 2014. Acest moment este marcat de un eveniment cu prieteni ai locului și jurnalisti din presa culturală, deco și de lifestyle. Aromele ceaiurilor și deserturile fine vor fi completate de un concert de harpă și flaut, susținut de Duo Semiramis.

Accesul la evenimentul de luni, 23 iunie, ora 18:30 se face doar cu acreditare de presă la: pr@infinitea.ro

Ceainăria Infinitea - 3 ani în lumea magică și aromată a ceaiului!

Situată în cartierul Cotroceni și percepută deja ca fiind una dintre cele mai frumoase ceainării din București, Infinitea este un nimb de liniște și magie în tumultul orașului. Cu trei saloane și o grădină de vară pe două niveluri, Ceainăria Infinitea primește zilnic oaspeți care doresc să se bucure de câteva momente de relaxare, de o discuție cu prietenii, un concert live de jazz, un club de lectură și, desigur, de o varietate impresionantă de ceaiuri și deserturi fine.

Spațiul Infinitea este unul conceptual: interior rafinat, cu un decor clasic cu accente baroce (mobilier stil pentru interior - Salon Rococo, Louis Philippe, Chesterfield) și grădina pe două niveluri, care ne duce cu gândul la grădinile suspendate ale Semiramidei. Mobilierul pentru grădină este lucrat de designeri olandezi, iar ceainicele din porțelan sunt de proveniență engleză și olandeză.

Meniul Infinitea a fost atent realizat: ceaiuri calde, reci și cu înghețată; produse Gano (cu Ganoderma Lucidum - o plantă aflată pe locul întâi în cartea de bază a medicinei tradiționale chineze), ceaiuri bio; produse cu aloe vera și sucuri naturale, acompaniate de deserturi home made și o varietate de dulcețuri.

Programul ceainăriei începe la ora 14:00 de luni până vineri și  la 12:00 sâmbătă și duminică, ora de închidere în fiecare seară fiind reprezentată de miezul nopții. La cerere, în intervalul orar în care ceainăria este închisă pentru oaspeți, se pot organiza workshopuri, seminarii, lansări de produse, întâlniri informale pentru angajații companiilor.

PARTENERI: Editura Litera, EnRose, CASA JAD, Candelis, OptiBLU

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ceainaria-infinitea/ceainaria-infinitea-3-ani-in-lumea-magica-i-aromata-a-ceaiului