Mike Dooley din filmul The Secret pentru prima data in Romania

Locul desfasurarii: Howard Johnson Grand Plaza

Organizator: CEFE Training Romania

Mike Dooley din filmul The Secret pentru prima data in Romania

Conferinta SUCCESS

21-23 Septembrie 2011

Howard Johnson Grand Plaza, Bucuresti

Mike Dooley este un speaker motivational cunoscut la nivel mondial, dar si best-selling author datorita cartii “Infinite Possibilities: The Art of Living Your Life”.

Cei ce au notiuni despre legea atractiei, il cunosc cel mai probabil din aparitia sa in filmul “The Secret” ce a facut furori in intreaga lume.

Mike vine in Bucuresti in cadrul conferintei “SUCCESS: The way to having all you have ever wanted” pentru a duce legea atractiei la un alt nivel.

Workshop-ul sau “Playing the Matrix” a fost apreciat in intreaga lume, iar Mike continua sa il imbunatateasca si declara ca acesta este cea mai buna creatie a sa.

Asociatia non-profit CEFE Training Romania a creat acest eveniment deoarece Romania are nevoie de “oameni care sa ne inspire.”

In ultima zi a evenimentului va fi o sesiune de workshop-uri cu 4 traineri romani (Eduard Varain, Cristina Mihai, Petra Muller Demary, Liviu Mihaiu) pentru a aduce legea atractiei mai aproape de realitatea din Romania.

Star speaker-ul din ultima zi este Liviu Mihaiu care va tine un workshop despre legea atractiei, mentalitatea de grup si cum putem aplica aceste cunostinte la nivel social.

Inscrierile se fac pe www.mikedooley.ro pretul biletelor este de 299 EUR Basic si 499 EUR VIP dar puteti beneficia de reduceri de grup intre 10 – 15%.

Asociatia CEFE Training Romania este o organizatie non-guvernamentala care are ca scop promovarea invatarii prin experimentare si implicarea activa a subiectului in procesul de invatare. In programele noastre de training ne propunem sa facilitam nu doar transmiterea de cunostinte, ci crearea unui mod de gandire si de rationament care sa conduca la obtinerea succesului in afaceri.

Reteaua CEFE International activeaza in peste 130 de tari in care aceasta metoda de formare a adultilor in domeniul antreprenorial a fost pusa in aplicare.

Metoda CEFE, ca stil de instruire, este practicata intr-o retea internationala de peste 1300 de organizatii si 3000 de instructori.

Activitatile derulate pentru diseminarea in intreaga lume a conceptului CEFE sunt finantate de numeroase guverne (UK, Canada, Austria, Elvetia, SUA, Brazilia, Africa de Sud, Tunisia) precum si de agentii bilaterale si de organizatii internationale (ADB, EU, ILO, Banca Mondiala).

Informatii suplimentare puteti gasi pe pagina www.cefe.net si www.cefe.ro

Confirmare pana la data: 16 August 2011

Participare: Taxa de participare

Parteneri eveniment:
  • Howard Johnson Grand Plaza Howard Johnson Grand Plaza
Parteneri media eveniment:
  • Radio Guerrilla Radio Guerrilla
  • Realitatea TV Realitatea TV
  • Comunicatedepresa.ro Comunicatedepresa.ro