HOBAS Pipe Systems participă la EXPOAPA 2006

BUCURESTI - 19 iunie 2006

Comunicat tip General in Constructii

În perioada 21 – 23 iunie 2006, HOBAS Pipe Systems participă la Expoziţia Internaţională în domeniul alimentării cu apă, canalizării şi epurării apelor uzate, EXPOAPA 2006, la Palatul Parlamentului, Bucureşti. “Este un eveniment de importanţă majoră pentru noi şi suntem prezenţi la expoziţie cu obiectivul de a promova tehnologia HOBAS si produsele noastre, pe care o parte din partenerii nostri le-au experimentat deja cu succes. Salutăm această iniţiativă lăudabilă a Asociaţiei Române a Apei”, a declarat Claudiu Soare, directorul general HOBAS România.

EXPOAPA, organizată de Asociaţia Română a Apei, a ajuns anul acesta la a opta ediţie. Expoziţia de la Palatul Parlamentului va prezenta noutăţi în domeniul echipamentelor, utilajelor şi al tehnologiilor folosite atât pentru lucrările de alimentare cu apă, cât şi pentru cele de canalizare.

“Vom avea o prezentare în cadrul expoziţiei prin care vom oferi informaţii referitoare la avantajele sistemelor de tuburi HOBAS, subliniind soluţiile personalizate şi moderne pe care le aducem în managementul sistemelor de alimentare cu apă, canalizare şi tratare a apelor uzate. În paralel, pentru partenerii interesaţi derulăm un program de vizitare a fabricii HOBAS Pipe Systems, situată în partea de vest a Bucureştiului, pentru a le prezenta procesul de producţie şi sistemul de asigurare a calităţii, care ne permit să oferim produse şi servicii la standarde europene. România este o piaţă foarte atractivă şi intenţionăm să ne extindem activitatea în viitorul apropiat, pentru a fi pregătiţi să răspundem prompt în perspectiva proiectelor de dezvoltare care se vor desfăşura în ţara noastră”, a adăugat Claudiu Soare, director general al HOBAS Pipe Systems.

Grupul HOBAS este singurul producător din lume care deţine patentul de fabricaţie a tuburilor din Poliesteri Armaţi cu Fibră de Sticlă si Inserţie de Nisip (PAFSIN) turnate prin centrifugare. Aplicaţiile de bază ale produselor HOBAS se regăsesc în reţele de canalizare, alimentare cu apă potabilă, staţii de epurare, drenuri, sisteme industriale de tratare a apelor uzate.
Grupul HOBAS manifestă o preocupare constantă pentru protecţia mediului.

Despre Central Europe Consulting

Despre HOBAS Pipe Systems

HOBAS Pipe Systems, membră a grupului HOBAS, din care fac parte in prezent 35 de companii si parteneri pe baza de licenta din intreaga lume, este singurul producator din Romania care fabrică tuburi din poliesteri armaţi cu fibră de sticlă şi inserţie de nisip turnate prin centrifugare şi are implementat sistemul de management al calităţii ISO 9001, atestat de organismul de certificare TUV din Germania.
În prezent, HOBAS Pipe Systems este partener activ în mai multe proiecte de dezvoltare, modernizare şi reabilitare a infrastructurii şi reţelelor edilitare, aflate în derulare în întreaga ţară.

Central Europe Consulting,
Ionut Tanase, project coordinator
0724.288.785
021.311.03.00