A_BEST: Cursuri deschise de limba engleza pentru afaceri – seria Februarie 2012

BUCURESTI - 15 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C, Media / Publicitate, Farmaceutic


Centrul de Limbi Straine A_BEST – acreditat LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) International Qualifications - este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri corporate de limbi straine - limbaj general/de afaceri/specializat, cursuri deschise de limbi straine, cursuri de limba romana pentru expati, testari LCCI (English for Business, English for Tourism etc), traduceri, interpretariat. Echipa A_BEST este formata din oameni extrem de motivati, activi si dornici de dezvoltare personala si profesionala, facand parte dintr-un mediu sofisticat, cu o atmosfera degajata, orientata spre performanta.

 „Trainerii A_BEST abordeaza – in cadrul cursurilor de limba engleza - teme din domenii diverse, precum marketing, vanzari, customer care etc. pentru a se asigura ca sunt satisfacute pe deplin nevoile cursantilor nostri”  

Andreea Anghel – Coordonator Proiecte Lingvistice

 

Si in Februarie 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST dedica programul cursurilor sale deschise de limba engleza  limbajului business, printr-un curs gandit special pentru persoanele ce activeaza in middle si top management si care doresc sa isi imbunatateasca perspectivele de cariera, prin dezvoltarea continua a abilitatilor de exprimare scrisa si orala in limba engleza. Astfel,  se introduc concepte - cheie  din mediul business si se simuleaza o serie de  scenarii reale din mediul de afaceri, punandu-se accentul pe invatarea intr-un mod interactiv.

 „Trainerii A_BEST abordeaza – in cadrul cursurilor de limba engleza - teme din domenii diverse, precum marketing, vanzari, customer care etc.  pentru a se asigura ca sunt satisfacute pe deplin nevoile cursantilor nostri”, precizeaza Andreea Anghel – Coordonator Proiecte Lingvistice. „Cursul se organizeaza in sistem mini-grupa, neacceptandu-se mai mult de 5 persoane, cursantii A_BEST putand face astfel  progrese maxime intr-un timp relativ scurt, fiind expusi la o varietate de situatii de afaceri de zi cu zi, cand trebuie sa interrelationeze in limba tinta”, completeaza aceasta.

 Coordonatele logistice principale ale cursurilor deschise de limba engleza pentru afaceri, desfasurate la sediul A_BEST din zona Stefan cel Mare Lizeanu (Cladirea Europa Primex, etj 1, Str Reinvierii 3-5), sunt urmatoarele:

 

Nr.crt.

Descriere curs

Nr. cursanti

Interval

desfasurare

cursuri

Orarul

Nr. total - ore de curs

1.

Curs de LIMBA ENGLEZA, limbaj de afaceri, nivel pre-intermediate: English for Management Practices

maximum 5 (!)persoane, pentru eficienta predarii si a interactiunii in clasa

07 februarie - 10 aprilie 2012

Marti ,

18.30 – 20.30

20 de ore, structurate in 10 sedinte a cate 2 h fiecare

2.

Curs de LIMBA ENGLEZA, limbaj de afaceri, nivel intermediate: English for Management Practices

maximum 5 (!)persoane, pentru eficienta predarii si a interactiunii in clasa

09 februarie –12 aprilie 2012

   Joi,

18.30 – 20.30

20 de ore, structurate in 10 sedinte a cate 2 h fiecare

 

 Calendarul complet al cursurilor deschise de limbi straine se poate accesa la adresa: http://www.abest.ro/cursuri-deschise.html. Pentru inscrieri, se contacteaza Secretariatul A_BEST: office@abest.ro/0762.274.914, consultantii nostri stand la dispozitia viitorilor cursanti cu detalii si  indrumari pas cu pas.

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST:

1. cursuri de limbi straine
2. cursuri de limba romana pentru straini
3. testari LCCI
4. servicii de traducere
5. servicii de interpretariat.