A_BEST Kids & Teens: Cursuri dinamice de limbi străine pentru liceeni, în centrul orașului

BUCURESTI - 8 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, HR, Cursuri

Live site

Centrul de Limbi Străine A_BEST, prin proiectul A_BEST Kids & Teens, organizează, începând din luna septembrie 2019, la sediul său din zona Piața Romană – Dorobanți, noi cursuri de limbi străine pentru adolescenţi, în două variante de studiu, și anume: în grupe cu 5-8 participanţi, respectiv la cerere, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă, conform unui orar personalizat. Cursurile A_BEST Teens se caracterizează prin dinamism, creativitate și imaginație.

Cursuri A_BEST de limbi straine pentru adolescenti

„Studiul limbilor străine îmbunătățește considerabil performanța academică a adolescenților și le oferă acestora mai multe șanse de reușită, în contextul în care procesul de admitere la facultate este din ce în ce mai competitiv. Adolescenții care studiază activ una sau mai multe limbi străine își lărgesc orizonturile și capată mai multă încredere în ei înșiși”.

Aura Icodin, General Manager, Centrul de Limbi Străine A_BEST

Pregătirea care face diferența! Studiul limbilor străine, esențial pentru viitorul unui adolescent

Studiul limbilor străine îmbunătățește considerabil performanța academică a adolescenților și le oferă acestora mai multe șanse de reușită, în contextul în care procesul de admitere la facultate este din ce în ce mai competitiv. Adolescenții care studiază activ una sau mai multe limbi străine își lărgesc orizonturile și capată mai multă încredere în ei înșiși”, a declarat Aura Icodin, General Manager, Centrul de Limbi Străine A_BEST.

Cursuri interactive și eficiente de limbi străine pentru liceeni

Cursurile de limbi străine A_BEST Teens sunt disponibile pentru liceeni, în două variante de studiu, pe mai multe niveluri de limbă:

- Cursuri de grupă (5-8 participanţi) de limba engleză şi limba germană, cu începere din 16 septembrie 2019;

- Cursuri la cerere, cu orar personalizat, pentru următoarele limbi străine: engleză, germană, franceză, spaniolă, portugheză şi rusă.

Totodată, A_BEST oferă şi cursuri de pregătire pentru diferite examene internaţionale (testări Cambridge, IELTS, TOEFL etc).

Calendarul cursurilor de grupă, de limba engleză şi limba germană pentru adolescenți este disponibil aici: http://abest-kids.com/calendar-cursuri-a_best-kids-teens/

De ce să alegeţi cursurile de limbi străine A_BEST Teens

Cursurile de limbi străine organizate de echipa A_BEST Teens se bazează pe o metodă de învăţare dinamică, conectată la „realitatea” adolescenților. Orele sunt predate de profesori cu vocaţie, care adaptează constant activităţile de învățare în funcție de obiectivele cursanților, procesul didactic fiind unul creativ și eficient. Datorită aplicării metodei de predare interactive, liceenii își dezvoltă rapid fluența în limba țintă.

Înscrierile se pot face la office@abest.ro / 0762 274 914.

Despre A_BEST Kids & Teens

Proiectul A_BEST Kids & Teens (www.abest-kids.com) este dezvoltat de Centrul de Limbi Străine A_BEST (www.abest.ro), unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, cu o experienţă de peste 10 ani pe piaţa de training corporate şi un portofoliu remarcabil de clienţi din Top 300, şi oferă cursuri de limbi străine pentru copii şi adolescenţi, cursuri de pregătire pentru examene internaţionale, pre-testări Cambridge, meditaţii pentru examene naţionale etc.

Despre A_BEST

SC A_BEST Interactiv SRL
office@abest.ro
0762274914