Centrul de Limbi Straine A_BEST – prezent la Conferinta LCCI (London Chamber of Commerce and Industry), de la Cluj - Napoca, in calitatea sa de centru acreditat

BUCURESTI - 10 mai 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Organizata la Cluj Napoca, pe data de 1 mai 2010, cu ocazia sarbatoririi a 5 ani de LCCI in Romania, Conferinta s-a bucurat de prezenta unor figuri marcante, printre care Robert Hughes, International Sales Manager - EDI, Alan Godsave - Central and Eastern European Regional Director – LCCI Internationl Qualifications, Krisztina Godsave - LCCI Hungary Country Manager, care au vorbit despre avantajele majore ale testarilor English for Business, JETSET, ELSA, English for Business on-line si despre metodologia examenelor LCCI.

Centrul de Limbi Straine A_BEST – prezent  la Conferinta LCCI (London Chamber of Commerce and Industry), de la Cluj -  Napoca, in calitatea sa de centru acreditat

Certificatele LCCI sunt recunoscute international si folosite ca instrumente de angajare de catre companii si universitati din toata lumea. “London Chamber of Commerce & Industry Examinations Board” ofera calificari de specialitate de limba engleza in domeniul afacerilor, certificatele LCCI fiind foarte populare in Europa, dar nu numai, deoarece examenele sunt practice, bazandu-se pe situatii reale, intalnite des in mediul de afaceri.

“Cine alege diplomele LCCI – English for Business, recunoscute international, in peste 100 de tari, isi creste cu siguranta sansele de reusita pe actuala piata de munca!”, sustine Aura Ipate, Directorul General al Centrului de Limbi Straine A_BEST.

“Companiile multinationale europene prefera certificatele internationale de limba engleza LCCI deoarece acestea nu dovedesc doar faptul ca respectivul candidat vorbeste limba engleza la un anumit nivel, ci si faptul ca stie exact ce are de facut intr-un birou, cum trebuie sa scrie o scrisoare in numele companiei, sa intocmeasca un raport, sa transmita un e-mail, in functie de cerintele punctuale”, precizeaza Eva Borbely, LCCI Romania Country Manager.

Despre A_BEST

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST:

Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza cursuri de limbi straine pentru adulti, atat in sistem individual, cat si in pereche/ mini-grupa/club, avand programe pentru limbaje generale, de afaceri si limbaje specializate.

Fiind centru acreditat LCCI, A_BEST ofera servicii complete, dand posibilitatea cursantilor sai de a obtine diplome recunoscute international (LCCI - International Qualifications from EDI).

Furnizeaza, de asemenea, si servicii de interpretariat si traducere in sistem project-based.

Limbile din portofoliul A_BEST sunt: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, portugheza, rusa, bulgara, romana pentru straini.

Printre clientii corporate ai Centrului de Limbi Straine se numara, in ordine alfabetica: Aflaplan Engineering, AKZO Nobel Coatings, ARDAF, Autonom Services, CHIPITA Romania, Cont Expert, Didis International, GED Real Estate SA Madrid - sucursala Bucuresti, IIRUC SERVICE S.A. -
a Raiffeisen Informatik Company, IMV Facility Management, RCS-RDS, Schachtbau Romania, TOTAL Soft etc, carora le multumim inca o data, indiferent de serviciul lingvistic utilizat.

CONTACT:

MONICA SONTICA N.
Coordonator servicii lingvistice corporate

Centrul de Limbi Straine A_BEST
Bucuresti, sectorul 3
Tel. mobil: 0762 / 274.914
Tel. fix / fax: 031.410.94.69

Opinia ta capata VOCE!

office@abest.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/centrul-de-limbi-straine-a-best-prezent-la-conferinta-lcci-london-chamber-of-commerce-and-industry-de-la-cluj-napoca-in-calitatea-sa-de-centru-acreditat