Cursuri A_BEST de italiana si portugheza in 2013

BUCURESTI - 13 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, HR

In perioada ianuarie-martie 2013, Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza cursuri de limba italiana si portugheza, nivel incepator, in sistem mini-grupa. Astfel, daca ti-ai propus ca odata cu inceperea noului an sa inveti o limba straina, fie italiana, fie portugheza, te poti inscrie la cursurile predate de trainerii A_BEST.

In perioada ianuarie-martie 2013, Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza cursuri de limba italiana si portugheza, nivel incepator, in sistem mini-grupa. Astfel, daca ti-ai propus ca odata cu inceperea noului an sa inveti o limba straina, fie italiana, fie portugheza, te poti inscrie la cursurile predate de trainerii A_BEST.

Noi cursuri A_BEST in 2013

Iarna aceasta, echipa A_BEST ti-a pregatit o serie noua de cursuri de limbi straine. Pentru ca Anul Nou aduce schimbari pentru fiecare, trainerii A_BEST s-au gandit sa te intampine in 2013 cu o gama variata de cursuri de limbi straine. Astfel, engleza, germana, franceza, italiana sau portugheza sunt o parte dintre limbile straine pentru care vom organiza cursuri, cu incepere de anul viitor, la noul nostru sediu din Bld. Dacia, nr. 39, etajul 2. Asadar, daca printre planurile tale de inceput de an se numara si un curs de limbi straine, poti accesa calendarul de cursuri A_BEST, unde vei putea gasi toate informatiile necesare pentru inscriere. Pentru inscriere: http://www.abest.ro/cursuri-deschise.html

Conversatii de baza in italiana alaturi de echipa A_BEST

In perioada 15 ianuarie – 05 martie 2013, echipa A_BEST va desfasura cursuri de limba italiana, nivel incepator, in sistem mini-grupa. De doua ori pe saptamana, marti si vineri, intre orele 18.30 – 20.30, poti participa la sedintele de pregatire, prin care trainerii A_BEST te vor invata sa porti o conversatie de baza in limba italiana. Totodata, echipa A_BEST iti va oferi suporturi de curs, dar si materiale de lucru personalizate gratuite, ca sa poti studia mult mai usor. Sedintele totalizeaza un numar de 30 de ore, structurate in 15 sesiuni de curs.

Daca ai nevoie de un motiv pentru care ar trebui sa inveti italiana, iti spunem ca, in prezent, limba italiana este vorbita de peste 125 de milioane de oameni, iar dintre acestia, 70 de milioane sunt vorbitori nativi, potrivit enciclopediei Ethnologue.

 Curs interactiv de limba portugheza

Tot mai multi oameni isi doresc sa invete portugheza, potrivit Uniunii Europene (UE). Astfel, daca esti interesat de studiul acesteia, echipa Centrului de Limbi Straine A_BEST organizeaza cursuri de pregatire pentru incepatori in perioada 15 ianuarie 2013 – 05 martie 2013. Sedintele de training au loc de doua ori pe saptamana, marti si vineri, intre orele 18.30-20.30. Cursurile totalizeaza un numar de 30 de ore, structurate in 15 sesiuni de curs. Trainerii A_BEST ofera suporturi de curs gratuite si materiale de studiu personalizate, care te vor ajuta sa inveti portugheza mai repede, printr-o metoda interactiva.

Portugheza este, alaturi de spaniola, cea de-a treia cea mai vorbita limba straina in Europa, conform Ethnologue, iar statisticile arata ca tot mai multe persoane sunt interesate de studiul acesteia.

Reduceri pentru colegii de serviciu

Centrul de Limbi Straine A_BEST iti ofera o reducere de 5% la cursurile de italiana/  portugheza, nivel incepator, in sistem mini-grupa, daca ai un prieten sau un coleg de serviciu cu care vrei sa studiezi.

Mai multe informatii despre cursurile de limba italiana/ portugheza, precum si despre tarifele si discount-urile practicate pentru sedintele de training, poti gasi aici: http://www.abest.ro/cursuri-deschise.html

Daca vrei sa te inscrii, fie la cursul de limba italiana, fie la cel de limba portugheza, ai doua variante prin care ne poti contacta: pe e-mail la office@abest.ro sau la numarul de telefon 0762.274.914.

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati;  testari ECL; testari LCCI; pre-testari Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Despre A_BEST Interactiv

Centrul de Limbi Straine A_BEST:

1. cursuri de limbi straine
2. cursuri de limba romana pentru straini
3. testari LCCI
4. servicii de traducere
5. servicii de interpretariat.