Cursuri de limba engleza/ germana, la noul sediu A_BEST - zona Piata Romana - ASE

BUCURESTI - 23 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, HR

In luna decembrie 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza cursuri de limba engleza (nivel mediu) si limba germana (nivel incepator/ incepator plus), in sistem individual/ pereche/ mini-grupa. Adultii interesati se pot inscrie la cursurile de limba engleza sau germana, care vor avea loc la noul sediu A_BEST , situat in zona Piata Romana - ASE.

In luna decembrie 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza cursuri de limba engleza (nivel mediu) si limba germana (nivel incepator/ incepator plus), in sistem individual/ pereche/ mini-grupa. Adultii interesati se pot inscrie la cursurile de limba engleza sau germana, care vor avea loc la noul sediu A_BEST, situat in zona Piata Romana - ASE.

Cursuri A_BEST de limba engleza

Engleza este cea mai raspandita limba straina la nivel global. Exista peste 400 de milioane de vorbitori nativi si peste 700 de milioane de persoane care cunosc limba engleza, conform enciclopediei Ethnologue.

Cei interesati sa isi imbunatateasca capacitatea de a se exprima in limba engleza, fie ca este vorba de un limbaj general, fie pentru a putea comunica intr-un mediu de afaceri, se pot inscrie la cursurile de engleza, pentru nivel mediu, predate de echipa de traineri A_BEST, la noul sau sediu din zona Piata Romana-ASE.

Cursurile de limba engleza, nivel mediu, in sistem mini-grupa, se vor derula in perioada 5 decembrie 2012 - 6 februarie 2013. Sedintele de training au loc de doua ori pe saptamana, luni si miercuri, intre orele 18.30 - 20.30

Cursuri A_BEST de limba germana

In prezent, limba germana este una dintre cele mai vorbite zece limbi la nivel mondial, potrivit statisticilor Organizatiei Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura (UNESCO). De asemenea, aceasta limba este extrem de utilizata in domeniul stiintei si al tehnologiei.

Persoanele care si-au propus sa invete limba germana sunt asteptate sa se inscrie la cursurile pentru nivelul incepator/ incepator plus, in sistem mini-grupa, care vor avea loc la noul sediu A_BEST, situat in zona Piata Romana - ASE. Cursurile de limba germana, nivel incepator/ incepator plus, in sistem mini-grupa, se vor derula in perioada 6 decembrie 2012 - 7 februarie 2013. Sedintele de training au loc de doua ori pe saptamana, marti si joi, intre orele 18.30 - 20.30.

Alege varianta de studiu care ti se potriveste

Adultii care vor sa se inscrie la cursurile de limba engleza/ germana au de ales intre doua variante de studiu. Mai exact, cursantii pot participa la cursurile deschise, de la sediul A_BEST (situat in zona Piata Romana - ASE), care sunt organizate in sistem individual, pereche sau mini-grupe de maximum cinci persoane. Totodata, viitorii participanti la sedintele de training mai au la dispozitie cursurile personalizate, de durata scurta, medie sau lunga, in regim intensiv sau standard. Acestea se pot desfasura fie individual, fie in sistem pereche. Totodata, cursurile pot avea loc la sediul companiei in care cursantul isi desfasoara activitatea. Astfel, adultii care lucreaza intr-un mediu dinamic de afaceri isi pot alege orarul, perioadele de vacanta si colegii.

Traineri bine pregatiti, predare interactiva

Echipa A_BEST este formata din traineri foarte bine pregatiti, cu experienta in predarea limbilor straine pentru adulti. Acestia folosesc o metoda de predare interactiva, iar cursantii care se inscriu la cursurile deschise de limba engleza/ germana vor primi, periodic, o serie de teste, prin care pot masura rezultatele acumulate pe parcursul sedintelor de curs. Se ofera cursantilor atat suporturi de curs, cat si materiale de lucru personalizate gratuite, care sa-i ajute sa invete mai usor. Mai mult decat atat, atmosfera din timpul sesiunilor de curs este una relaxata, care incurajeaza interactiunea.

Mai multe informatii despre cursurile de limba engleza/germana, precum si despre tarifele practicate pentru sedintele de training, gasiti aici: http://www.abest.ro/cursuri-deschise.html

Centrul de Limbi Straine A_BEST ofera si o reducere de 5% pentru persoanele care se cunosc sau care vor sa studieze impreuna limba engleza/ germana.

Pentru inscrieri rapide ne puteti suna la 0762.274.914 sau ne puteti contacta pe e-mail la office@abest.ro.

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI - London Chamber of Commerce and Industry - International Qualifications from EDI, acreditat ECL) este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine - limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati;  testari ECL; testari LCCI; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Despre A_BEST Interactiv

Centrul de Limbi Straine A_BEST:

1. cursuri de limbi straine
2. cursuri de limba romana pentru straini
3. testari LCCI
4. servicii de traducere
5. servicii de interpretariat.