Cursuri intensive de engleză şi germană la A_BEST pe toată perioada verii

BUCURESTI - 3 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, HR, Cursuri

Live site

A_BEST (http://abest.ro/ro/), unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, cu o experienţă de peste 10 ani pe piaţa de training lingvistic, organizează pe toată perioada verii (iunie-august) o serie de cursuri intensive de limba engleză şi limba germană pentru persoanele adulte. Cursurile vor avea loc la sediul Centrului de Limbi Străine A_BEST din Str. General Ernest - Broşteanu nr. 15 (zona Piaţa Romană - Dorobanţi).

Cursuri intensive de engleza si germana la A_BEST

Cursuri intensive cu accent pe comunicare

Cursurile de limbi străine A_BEST sunt concepute pentru a te ajuta să îţi dezvolţi vocabularul, pe teme de afaceri sau de interes general, şi să poţi comunica cu uşurinţă în limba engleză sau în limba germană la serviciu sau în viaţa de zi cu zi. Lecţiile sunt interactive şi pun accentul pe dezvoltarea fluenţei pentru ca tu să asimilezi mai uşor limba străină pe care vrei să o studiezi. Sesiunile de training se bazează pe comunicare: discuţii, dezbateri, jocuri lingvistice, jocuri de rol etc.

Pe parcursul lecţiilor, profesorii de la curs îţi vor monitoriza progresul, cu ajutorul unor evaluări, şi îţi vor oferi sfaturi astfel încât să capeţi încredere în abilităţile tale de comunicare într-o limbă străină.

Materialele de studiu sunt dezvoltate intern de profesorii A_BEST şi sunt adaptate domeniilor din care provin cursanţii astfel încât aceştia să se poată regăsi în activităţile desfăşurate pe durata lecţiilor.

Înscrie-te la un curs intensiv de engleză sau germană, ce se va finaliza în aproape 5 săptămâni, într-o grupă cu 5-8 participanţi, şi îţi poţi perfecţiona aptitudinile de exprimare în limba engleză sau în limba germană.

Beneficiile cursurilor intensive A_BEST:

- grupe restrânse (minimum 5 - maximum 8 cursanţi) - pentru eficienţa predării şi o mai mare interacţiune între cursanţi;

- cursuri cu accent pe diferite limbaje (general/ de afaceri/ mixt) şi structurate pe niveluri de limbă, conform Common European Framework – A1.1, A1.2, B1.1, B1.2, B2.1. etc;

- orar: seara, de la ora 18.00;

- perfecţionarea abilităţilor de comunicare într-o limbă străină într-un ritm intensiv;

- metodă de predare comunicativă (Communicative Language Teaching);

- traineri cu vocaţie şi experienţă, cu acreditări naţionale/internaţionale;

- certificate de participare la curs oferite gratuit;

- discount de 10% pentru prieteni/ colegi.

Mai multe informaţii despre cursurile intensive de limba engleză şi limba germană, sesiunea iunie-august 2019, înscrieri şi tarife pot fi accesate aici: http://abest.ro/ro/calendar-cursuri-a_best/ .

Pentru înscrieri ne puteţi contacta la: office@abest.ro / 0762274914.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulație internaţională; sejururi lingvistice. Pentru detalii, vă invităm pe http://abest.ro/.

Despre A_BEST

SC A_BEST Interactiv SRL
office@abest.ro
0762274914