Engleza pentru Bacalaureat: performanta scolara intr-o atmosfera relaxata

BUCURESTI - 19 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Centrul de Limbi Straine A_BEST pune la dispozitia elevilor de liceu cursuri de limba engleza pentru Bacalaureat .

Incepand din luna octombrie 2012, elevii cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani, care au inceput pregatirea pentru unul din cele mai importante examene scolare, si anume Bacalaureatul, isi pot aprofunda cunostintele lingvistice in cadrul cursurilor deschise organizate de echipa de traineri A_BEST.

Promovarea cu succes a Bacalaureatului este atat o dovada de maturitate din partea elevilor, cat si un pas necesar catre admiterea la facultate. In acest context, cunoasterea limbii engleze la un nivel cat mai bun contribuie la sporirea sanselor viitorilor studenti in mediul academic.

De ce este engleza greu de invatat?

Unul dintre motivele care face ca engleza sa fie greu de invatat este reprezentat de confuzia care apare din cauza unei lipse de uniformizare la nivel de ortografie si pronuntie a cuvintelor. In foarte multe alte limbi straine, cuvintele se pronunta, in mare parte, asa cum se scriu. In limba engleza insa, de cele mai multe ori, acest principiu nu se aplica.

Pe de alta parte, pentru ca limba engleza este tot mai raspandita la nivel global, vocabularul sau devine din ce in ce mai bogat in sensuri. Un singur cuvant poate avea mai multe sinonime, care nu intotdeauna se pot inlocui unele pe altele, iar astfel propozitiile pot fi mai greu de formulat. Mai mult decat atat, punctuatia limbii engleze poate fi si ea dificila. Regulile specifice de scriere si gramatica pot crea probleme celui care isi doreste sa invete aceasta limba.

Performanta scolara intr-un cadru relaxat

La Centrul de Limbi Straine A_BEST ne propunem sa familiarizam elevii de liceu cu tehnica de examen de la bacalaureat. Totodata, trainerii nostri isi vor structura cursurile astfel incat cursantii  sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza, cu evaluari in patru trepte, ce privesc competenta de vorbire, intelegere a limbii vorbite, respectiv citire si intelegere a continutului lecturii.

Tuturor ne place sa ne desfasuram activitatea intr-un mediu deschis si relaxat. In cadrul Centrului de Limbi Straine A_BEST trainerii pun mare pret pe interactiunea cu participantii la curs. Acestia se remarca printr-o pregatire academica inalta, studii aprofundate in domeniul lingvistic, dar si experienta in lucrul cu elevii de liceu, care au inceput pregatirea pentru Bacalaureat. Pentru ca procesul de invatare sa fie cat mai eficient, cursurile se desfasoara cu un numar de cel mult sapte participanti. Astfel, elevii vor beneficia de toata atentia profesorului, care va incerca sa transforme orele de curs intr-o intalnire dinamica, in urma careia cursantii vor putea sa lamureasca problemele pe care nu le-au inteles la scoala, dar si sa aprofundeze anumite tematici. Totodata, elevii vor fi incurajati permanent sa participe activ in cadrul sedintelor de pregatire. Atmosfera relaxata de la Centrul de Limbi Straine A_BEST este propice si elevilor care sunt timorati atunci cand trebuie sa comunice cu alte persoane, mai ales intr-o limba straina.

Reduceri pentru colegii de liceu

Elevii din anii terminali care vor sa studieze limba engleza cu un amic sau un coleg de liceu, beneficiaza de o reducere de 5% din partea Centrului de Limbi Straine A_BEST.

Cursurile se desfasoara de doua ori pe saptamana, luni si miercuri, intre orele 14.30 si 16.30. Cele 15 sesiuni de curs, ce totalizeaza 30 de ore, vor avea loc in intervalul 1 octombrie – 19 noiembrie 2012.

Pentru inscrieri rapide ne poti suna la 0762.274.914 sau ne poti contacta pe e-mail la office@abest.ro.

Mai multe informatii despre cursurile de limba engleza pentru Bacalaureat gasesti aici: http://www.abest.ro/cursuri-deschise.html

Testari LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) International Qualifications from EDI – recunoscute de catre Ministerul Educatiei, pentru echivalarea probei de limba engleza la Bacalaureat

La cerere, elevii de liceu pot sustine testarea LCCI in locul clasicului examen de Bacalaureat la limba engleza, A_BEST fiind centru acreditat de examinare inca din anul 2009. Se ofera consultanta  lingvistica gratuita si se organizeaza atat simulari ale testarilor LCCI, cat si testarile propriu-zise.

De ce LCCI?

Motivele pentru a alege testarile LCCI sunt numeroase, dar vom puncta mai jos doar o parte dintre acestea:

- diploma este deosebit de valoroasa, fiind recunoscuta international, inclusiv de renumite universitati britanice, precum: Manchester Metropolitan University, University of Exeter, University of London (Kings College),  University of Sheffield etc

- aceasta este un bun valabil toata viata, fiind un examen fara termen de valabilitate;

- este o testare accesibila din punctul de vedere al costului;

- evalueaza toate abilitatile lingvistice (citire, ascultare, scriere, vorbire);

- ofera posibilitatea de a programa sesiuni de examinare oricand in afara celor 3 sesiuni publice, contra unui cost suplimentar;

- CV-ul candidatului va fi greu de trecut cu vederea atunci cand acesta va dori sa  se  angajeze in timpul facultatii/ ulterior.

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI - London Chamber of Commerce and Industry - International Qualifications from EDI, acreditat ECL) este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine - limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati;  testari LCCI; testari ECL; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST:

1. cursuri de limbi straine
2. cursuri de limba romana pentru straini
3. testari LCCI
4. servicii de traducere
5. servicii de interpretariat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/engleza-pentru-bacalaureat-performanta-scolara-intr-o-atmosfera-relaxata