Germana pentru incepatori plus prin predare interactiva

BUCURESTI - 13 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

In luna octombrie 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST ti-a pregatit o serie noua de cursuri de limbi straine, in sistem mini-grupa. Astfel, daca ti-ai propus sa inveti limba germana, echipa A_BEST te asteapta sa te inscrii la cursurile pentru nivelul incepator plus.

In luna octombrie 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST ti-a pregatit o serie noua de cursuri de limbi straine, in sistem mini-grupa. Astfel, daca ti-ai propus sa inveti limba germana, echipa A_BEST te asteapta sa te inscrii la cursurile pentru nivelul incepator plus.

De doua ori pe saptamana, martea si joia, dupa ce ti-ai terminat programul de lucru, esti invitatul nostru in cadrul sedintelor de curs in care incercam sa punem bazele in comunicarea in limba germana. Vino cu o atitudine activa si cu dorinta de a persevera. Restul lucrurilor le invatam impreuna.

In prezent, limba germana este una dintre cele mai vorbite zece limbi la nivel mondial, potrivit statisticilor Organizatiei Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura (UNESCO). In lume exista peste 90 de milioane de vorbitori nativi. Germana este o limba cheie si in Uniunea Europeana. De asemenea, aceasta limba este extrem de utilizata in domeniul stiintei si al tehnologiei.

Traineri dedicati, predare interactiva

La Centrul de Limbi Straine A_BEST vei avea ocazia sa interactionezi cu o echipa de traineri pro-activi si dedicati. Totodata, ei se remarca printr-o pregatire academica inalta, studii aprofundate in domeniul lingvistic si experienta in predarea limbilor straine pentru adulti. Trainerii A_BEST vor incerca sa iti ofere o experienta de invatare placuta, printr-o metoda care sa te motiveze. Ne bazam pe o forma de predare interactiva, care presupune implicare si proactivitate atat din partea trainerului, cat si din partea cursantului. Pe langa experienta trainerilor, iti oferim si suporturi de curs gratuite, adaptate la domeniul in care activezi, astfel incat sa te poti regasi in activitatile desfasurate si sa poti empatiza cu situatiile si contextele expuse in timpul lectiilor. Mai mult decat atat, sedintele de curs, in sistem mini-grupa (cu orar prestabilit) au un numar de maximum sase cursanti, tocmai pentru ca metoda de predare sa fie cat mai eficienta. Astfel, daca te vei numara printre cursantii nostri, poti fi sigur ca vei beneficia de maxima atentie din partea trainerului. In plus, cursurile nu se limiteaza doar la predarea clasica. In cadrul sedintelor vei avea ocazia sa iti faci prieteni sau sa cunosti - de ce nu? - chiar si noi parteneri de afaceri.

Cursurile de limba germana in sistem mini-grupa pun accentul atat pe limbajul general, cat si pe cel de afaceri, obiectivul fiind acela de a te ajuta sa iti dezvolti abilitatile lingvistice atunci cand esti nevoit sa utilizezi limba germana in cadrul intalnirilor de socializare, de afaceri, cu ocazia diverselor prezentari, comunicari telefonice, via e-mail etc.

Reduceri pentru colegii de serviciu

Ai un coleg de serviciu sau un amic cu care vrei sa studiezi? Centrul de Limbi Straine A_BEST este interesat sa il cunoasca. Mai mult decat atat, va oferim si o reducere de 5% la cursurile noastre.

Indiferent ca vrei sa inveti germana, din motive personale sau pentru ca ai un job care iti solicita cunostinte de limba, te poti inscrie la cursurile pe care le organizam in perioada 2 octombrie-20 noiembrie. Sedintele de curs dureaza doua ore, mai exact intre 18.30 si 20.30, si sunt structurate in 15 sesiuni de curs

Pentru inscrieri rapide ne poti suna la 0762.274.914 sau ne poti contacta pe e-mail la office@abest.ro.

Mai multe informatii despre cursurile de limba germana, nivel incepator plus, gasesti aici: http://www.abest.ro/cursuri-deschise.html

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI - London Chamber of Commerce and Industry - International Qualifications from EDI) este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine - limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati;  testari LCCI; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Despre A_BEST Interactiv

Centrul de Limbi Straine A_BEST:

1. cursuri de limbi straine
2. cursuri de limba romana pentru straini
3. testari LCCI
4. servicii de traducere
5. servicii de interpretariat.