Noi cursuri A_BEST de limbi straine, sesiunea septembrie – noiembrie 2015

BUCURESTI - 17 august 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, HR

Incepand din 21 septembrie 2015, Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza cursuri de grupa (5-7 participanti) pentru urmatoarele limbi straine: engleza, germana, spaniola, portugheza, rusa si japoneza. Cursurile vor avea loc seara, de la ora 18.30, sau in weekend (sambata), de la ora 09.30 sau 12.30,la sediul A_BEST din B-dul Dacia nr. 39, etajele 1 si 2 (zona Piata Romana, langa ASE).

Viitorii cursanti vor beneficia de suporturi de curs gratuite, dar si de materiale de lucru personalizate, care sa ii ajute sa studieze si sa asimileze mai usor limba straina pentru care opteaza. De asemenea, cursantii vor putea lua parte activ si eficient in cadrul activitatilor didactice, trainerii de la curs incurajand interactiunea.

Metoda de predare utilizata: CLT (Communicative Language Teaching)

In predarea cursurilor de limbi straine pentru adulti, se adopta o abordare comunicativa, scopul fiind dezvoltarea abilitatilor cursantilor de a folosi cu succes cunostintele acumulate, in diverse contexte sociale, formale sau informale. Se pune accentul pe fluenta studentilor, sesiunile de training bazandu-se pe comunicare: discutii, dezbateri, jocuri lingvistice, jocuri de rol etc. Materialele folosite  sunt menite sa sprijine caracterul interactiv al lectiilor, cuvintele fiind asimilate in context. Este incurajata interactivitatea, trainerul jucand in special rolul de  facilitator al activitatilor de invatare.

Traineri atestati, cu experienta relevanta de predare

Trainerii A_BEST sunt profesionisti cu reale competente atat pedagogice, cat si de comunicare in afaceri, putand astfel sa adapteze cu brio continutul lectiilor predate la realitatile domeniului de activitate al cursantilor. Toti sunt absolventi ai facultatilor de profil si au experienta in predarea limbilor straine adultilor.

Trainerii A_BEST au studii aprofundate in domeniul lingvistic (programe de masterat, de doctorat, cursuri de perfectionare etc) si detin acreditari internationale , precum: LCCI English for Business How to Pass Training,  The Certificate in English Language Teaching to Adults (CELTA), TKT (Teaching Knowledge Test) Certificate - University of Cambridge – ESOL Examinations, Goethe Zertifikat C2: Großes Deutsches Sprachdiplom, DALF C2 etc.

Cursurile de grupa din sesiunea de toamna

In sesiunea septembrie - noiembrie 2015 sunt programate cursuri de limbi straine, pentru diferite niveluri de studiu (conform Common European Framework), dupa cum urmeaza: cursuri de limba engleza, cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola, cursuri de limba portugheza, cursuri de limba rusa, cursuri de limba japoneza, cursuri de pregatire pentru IELTS.

Pentru a afla toate detaliile despre organizarea cursurilor de limbi straine, inscriere si tarife, accesati site-ul abest.ro, sectiunea Calendar Cursuri.

Toate cursurile de limbi straine au loc la sediul Centrului de Limbi Straine A_BEST, situat pe B-dul Dacia, nr. 39, etajele 1 si 2 (zona Piata Romana, langa ASE).

Detalii despre inscrieri se pot afla la numarul de telefon 0762 274 914 sau la adresa de e-mail: office@abest.ro.

Despre A_BEST

SC A_BEST Interactiv SRL

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/noi-cursuri-a-best-de-limbi-straine-sesiunea-septembrie-noiembrie-2015