Asociatia Centrul de Resurse pentru Societatea Civila


Descrierea companiei Asociatia Centrul de Resurse pentru Societatea Civila

Pavilion expozitional in premiera pentru Romania

Manifestarea consta in imbinarea inteligenta a unui concept nou cu elementele clasice, menite sa asigure succesul participarii. In premiera pentru evenimentele de cariera din Romania, evenimentul se prezinta intr-un pavilion expozitional de mari dimensiuni.

George Butunoiu alaturi de cai mai buni

Autor al unei game largi de texte in domeniul business, cat si fondator si membru al unor diferite organizatii, asociatii si proiecte de business, George Butunoiu reprezinta unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de consultanta din Romania.
George Butunoiu este unul dintre principalii sustinatori ai TCB – Targul de Cariere Bucuresti 2007 si va fi tine un workshop special pentru cei care tintesc tot mai sus in cariera.

Tom Hackforth & CV Clinic

Tom Hackforth, Managing Director al CV Clinic (Marea Britanie), va fi prezent in Piata REvolutiei pentru a lansa in premiera pentru Romania serviciul CV Clinic.
Tom Hackforth conduce in Marea Britanie o retea de specialisti in cariera care folosesc unelte complexe, calificari si informatii de ultima ora pentru a oferi servicii complexe de consiliere in cariera, management al carierei, recrutare, selectie si marketing personal. Tom va fi unul dintre specialistii europeni care vor oferi consiliere de top vizitatorilor TCB.

Career Cafe – la o cafea impreuna cu un consilier personal
In premiera nationala, Career Management implementeaza in cadrul unui eveniment de cariera formatul „Career Cafe”, orientat spre consilierea profesionala a vizitatorilor si spre comunicarea deschisa, intr-un cadru informal, dintre angajator sau consilier si potential angajat.

Targul de Cariere Bucuresti este prezentat de Realitatea TV, The Money Channel, KISS FM, MyJOB si Cotidianul.

Parteneri media ai evenimentului sunt: Sapte Seri, ComunicateDePresa.ro, Cariere, Student Max, Ambition!, RegieLive.ro, E-Scoala.ro, Bilant, Business Adviser, Business Point, Bursa, SMARTfinancial, Academia Britanica de Afaceri si Comunicare, Connect, Photo, Audio-Video, Luxury, StiriAuto.ro, EuroMetropola, BankNews.ro, Ziare.ro, EurActiv, HotNews.ro, Money Express, ComputerWorld, NetworkWorld si PCWorld.

Comunicate Asociatia Centrul de Resurse pentru Societatea Civila :

Vezi toate comunicatele companiei Asociatia Centrul de Resurse pentru Societatea Civila.