Artistii prezenti la festivalul ARTmania au apreciat vinurile romanesti

BUCURESTI - 25 iunie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Vinurile Val Duna ale CARL REH WINERY au incantat artistii prezenti in cadrul festivalului ARTmania, intre 15-17 iunie, la Sibiu. Printre cei care au degustat noile vinuri romanesti se numara artistii trupelor Within Temptation, My Dying Bride, The Gathering, Anathema, Haggard si Tarot.

“Vinurile Val Duna au venit la ARTmania in cadrul unei editii speciale, dedicate festivalului, iar dorinta noastra a fost de a avea, la un loc, arta si vinul. Faptul ca vinurile noastre au fost apreciate a fost dovedit prin aceea ca multi dintre artistii prezenti la Sibiu au luat acasa aceasta particica din Romania”, a declarat Rodica Capatina, Director General al Carl Reh Winery. „De asemenea, credem ca vinurile noastre vor duce mai departe bunul nume al viilor romanesti si ne bucuram ca, in acest fel, putem contribui si noi la realizarea unei noi imagini de tara a Romaniei”, a mai declarat Rodica Capatina.

Carl Reh Winery detine vii intr-una dintre cele mai valoroase zone viticole din Romania, Oprisor (Mehedinti). Valoarea vinurilor produse de Carl Reh Winery - gamele La Cetate, River Route, Val Duna - a fost confirmata prin castigarea, in ultimii ani, a numeroase premii la concursurile interne si internationale.
Carl Reh Winery este, in acelasi timp, si unul dintre principalii exportatori de vinuri romanesti imbuteliate, purtatoare de imagine si identitate nationala pe pietele din intreaga lume.

Despre Asociatia Centrul de Resurse pentru Societatea Civila

Despre Festivalul ARTmania
A doua editie a Festivalul ARTmania a adus, in 2007, la Sibiu, un eveniment de rasunet, care onoreaza numele de Capitala Culturala Europeana atribuit orasului gazda a evenimentului.
Manifestarea s-a desfasurat pe durata a 3 zile, in Piata Mare din Sibiu, intre 15 si 17 iunie, si a oferit fanilor sansa de a se intalni cu trupe care au scris istorie in muzica rock.
De asemenea, festivalul a oferit un program bogat de concerte, expozii, conferinte si lansari de carte.
ARTmania Festival 2007 este un proiect cultural finantat prin Programul Sibiu Capitala Culturala 2007.

Carl Reh Winery
office@carlreh.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-resurse-pentru-societatea-civila/artistii-prezenti-la-festivalul-artmania-au-apreciat-vinurile-romanesti