FORMARE COMPLETA Programare Neuro-Lingvistica - NLP

Brasov - 5 iulie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

'Lucrul cel mai important este sa continui sa pui intrebari!' - Albert Einstein


Au inceput inscrierile la formarea NLP Practitioner oferita de NLP ArtGrup.

La BUCURESTI, BRASOV, CONSTANTA si GALATI va puteti inscrie pentru a obtine certificarea internationala ca Practician de Programare Neuro-Lingvistica - NLP.

Datele de incepere sunt urmatoarele:
Bucuresti - 27 Iulie 2007
Brasov - 27 Iulie 2007
Constanta - 20 Iulie 2007
Galati - 20 Iulie 2007

Coordonatorul echipei de formatori NLP ArtGrup este Dl. Cristian MIHAI - Fellow Member Trainer IANLP (International Association for Neuro-Linguistic Programming). Dl. Cristian MIHAI este trainerul cu cea mai mare experienta in domeniul NLP din Romania, conducand peste 17 editii ale formarii NLP Practitioner si NLP MASTER. De aceste formari au beneficiat manageri, coordonatori si profesionisti din vanzari, marketing, media & advertising, traineri, consultanti, consilieri, avocati, juristi, specialisti din sistemul bancar, consultanti in asigurari, profesionisti IT, web-designers, medici, profesori, studenti, regizori, psihologi, terapeuti, psihoterapeuti, business owners etc.

Despre Centrul de Training EURO NLP

Principalul avantaj al formarilor NLP este dat de faptul ca asigura CEA MAI MARE VITEZA DE INVATARE. Abordarea in NLP este eminamente practica, avand un caracter generativ.

Daca sunteti sau urmariti sa deveniti facilitatori ai schimbarii la nivel personal si organizational, Programarea Neuro-Lingvistica - NLP ofera solutia completa pentru provocarile domeniului INTELIGENTEI MULTIPLE.

'Daca poti realiza un lucru in mod eficient si ecologic in 10 minute, cu ce scop sa petreci 1 ora pentru a obtine acelasi rezultat?'

Pentru detalii si inscrieri accesati adresa
http://www.nlpartgrup.ro/practician_programare_neuro_lingvistica.html


Cu respect,
Echipa NLP ArtGrup
office@nlpartgrup.ro
www.nlpartgrup.ro
ramonagherasim@nlpartgrup.ro