EXPERT ACHIZITII PUBLICE - curs acreditat CNFPA, Sibiu, 7-11 iulie 2011

Sibiu - 24 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Centrul DOCTUS are placerea sa va invite la cursul autorizat de Expert achizitii publice, cod ocupational din Romania (COR) 241940.

EXPERT ACHIZITII PUBLICE - curs acreditat CNFPA, Sibiu,  7-11 iulie 2011

Centrul DOCTUS are placerea sa va invite la cursul autorizat de Expert achizitii publice, cod ocupational din Romania (COR) 241940. SEAP-ul O PROBLEMA ? O DEPASIM IMPREUNA !

Pentru orice organizatie care este finantata sau gestioneaza bani publici, achizitia reprezinta unul dintre elementele cele mai vulnerabile. Pentru a depasi aceste probleme este nevoie de un profesionist, care la finalul cursului va obtine competente/ abilitati specifice cu privire la: 1. Domeniile de aplicare 2. Planificarea procedurii de achizitii publice 3. Reguli de estimare a valorii contractului de achizitie publica 4. Reguli de elaborare a documentatiei de atribuire 5. Reguli de participare la procedura de atribuire 6. Publicitatea anunturilor de intentie 7. Anuntul de participare 8. Anuntul de atribuire 9. Cunoasterea aprofundata a tipurilor de licitatii 10. Atribuirea contractului de achizitii publice 11. Anularea procedurii de achizitie publica Cursul este bazat pe aplicatii practice, interactiv, fiind prezentarea moderna a pasilor urmati intr-o achizitie publica finalizata cu succes. Cui se adreseaza cursul? • Managerilor de institutii publice sau care gestioneaza bani publici ; • Personalului din departamentele de aprovizionare-achizitii-logistica, financiar, investitii, juridic si tehnic; • Personalului de conducere si executie din entitati cu atributii in domeniu ; • Persoanelor dornice sa isi imbunatateasca activitatea, indiferent de domeniu, prin acumularea de cunostinte si dobandirea de abilitati care sa le permita o mai buna planificare, organizare, implementare si monitorizare a activitatii . Perioada de desfasurare: 7-11 iulie 2011

 

Cursul se finalizeaza cu examen de absolvire CNFPA, in urma caruia se vor elibera diplome recunoscute de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii din Romania. Locul de desfasurare: Sibiu, sala curs Centrul DOCTUS, str. Marasti Nr. 1 A Termen limita de inscriere: vezi   www.curs-achizitii-publice.ro NEWSLETTER!

Taxa de participare : 590 RON , include : *taxa de inscriere de 200 RON; • livrarea trainingului; • suportul de curs; • asistenţa tehnică pe parcursul realizării aplicaţiilor practice acordată de trainerii DOCTUS;• examenul final si eliberarea diplomelor; • pauzele de cafea. ATENTIE ! Costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce integral din impozitul pe profit sau pe venit! Conform art.34 din Ordonanta nr.129/2000 republicata : societatile comerciale, companiile si societatile nationale, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit. IMPORTANT ! Numarul locurilor in grupa este limitat ! Inscrierea se face in ordinea primirii formularelor de inscriere si de aceea se poate incheia chiar inaintea expirarii termenului limita stabilit ! INSCRIE-TE ACUM prin completarea FORMULARULUI DE INSCRIERE on line!

Inscrierea este finalizata in urmatoarele conditii: 1. formularul de inscriere completat si trimis on line (de pe site-ul nostru) 2. achitarea taxei de inscriere de 200 RON (care se scade din taxa de participare) 3. copie C.I. – vezi date contact pe site.

4. copie a diplomei ultimei forme de invatamant absolvita – vezi date contact pe site.

 

 

CONTACT:Centrul DOCTUSSibiu, str. Marasti nr. 1 ATel/ Fax: 0269-211222Mobil: 0748-120963; 0752–076107

www.curs-achizitii-publice.ro