CENTURY 21 Casa de Vis isi mareste echipa

Focsani - 10 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

•Agentia CENTURY 21 Casa de Vis Focsani, membra a celei mai mari retele de imobiliare din lume, cauta colaboratori
•Agentia este functionala pe piata din Focsani de la sfarsitul lunii septembrie 2008, oferind servicii imobiliare la cele mai inalte standarde internationale.

CENTURY 21 Casa de Vis isi mareste echipa

Vrei sa-ti incepi cariera cu numarul 1 mondial?

CENTURY 21 Casa de Vis doreste sa-si mareasca echipa actuala si cauta colaboratori part/full time, experienta in domeniul imobiliar nefiind obligatorie. Daca vrei sa castigi conform cu propriile performante, sa ai o cariera intr-un domeniu de top si sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica, atunci depune-ti CV-ul la sediul agentiei noastre din Bulevardul Independentei 18 sau trimite-l pe mail la adresa office@c21casadevis.ro . Detalii suplimentare se pot obtine la telefonul 0337/401.430.
Noi nu facem concedieri!

Despre CENTURY 21 Casa de Vis

Despre noi

Compania noastra, CENTURY 21 Casa de Vis, face parte din cea mai puternica retea de agentii imobiliare din intreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este francizorul nr 1 in lume in imobiliare, cuprinzand in present peste 8900 de agentii detinute si administrate independent, cu 146.000 de brokeri si agenti in peste 64 de tari si teritorii.
CENTURY 21 Casa de Vis - agentie imobiliara cu sediul in Focsani, Vrancea - ofera servicii de calitate bazate pe profesionalism si experienta, dorind sa reprezinte pentru dumneavoastra un partener de incredere in efectuarea tranzactiilor si investitiilor imobiliare.
Agentii nostrii au un inalt nivel de pregatire profesionala recunoscuta pe plan international, in urmatoarele domenii:
- Evaluarea proprietatilor imobiliare si analiza pietei;
- Inspectia imobilelor;
- Drept imobiliar;
- Fiscalitate;
- Consultanta financiara si solutii de finantare/creditare;
- Solutii de asigurare pentru locuinte;
- Asistenta post tranzactie
Aproximativ 2000 de imobile sunt tranzactionate zilnic prin intermediul birourilor CENTURY 21 din intreaga lume.
Aceste experiente ne invata cum sa continuam sa ne autodepasim in munca noastra si cum sa va satisfacem exigentele. Obiectivul nostru principal este de a va servi cat se poate de bine intr-un timp cat mai rapid. Puteti conta pe pe dedicatia si entuziasmul nostru.
Bogdan Stefan
Tel.: 0724/116.599
office@c21casadevis.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/century-21-casa-de-vis/century-21-casa-de-vis-isi-mareste-echipa