Au început înscrierile pentru a IX-a ediţie a târgului de joburi „Zilele Carierei în Imobiliare”

BUCURESTI - 15 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, HR, Imobiliare

Majoritatea persoanelor care își doresc o carieră în imobiliare sunt de sex feminin, au vârsta medie de 29 de ani și au studii superioare

„Zilele Carierei în Imobiliare”, târgul de job-uri organizat bianual de Rețeaua CENTURY 21® din România, a ajuns la a IX-a ediţie și pune la dispoziție 8 posturi de consilieri imobiliari din sectorul 3 al Capitalei. Pe 22 și 23 mai, toţi cei care doresc să-şi înceapă o carieră în cadrul cele mai puternice reţele din domeniul imobiliar la nivel mondial sunt aşteptaţi la sediul agenţiei CENTURY 21 Titan Park din Str. Baba Novac 19A, la parterul clădirii Belvedere, vis-a-vis de parcul IOR.

 „Târgul Zilele Carierei în Imobiliare este deja o tradiție și are ca scop oferirea de  oportunități profesionale tuturor celor care doresc să înceapă o carieră în domeniu”, a declarat Cătălin Scripcaru, Preşedintele CENTURY 21 România, francizorul Master pentru ţara noastră. „Deoarece suntem caracterizați de un puternic spirit inovator, această a IX-a ediție aduce o serie de noutăți, în ceea ce privește sistemul de recompensare. Plata se va face pe activități, schema de remunerare devenind mai completă, ea bazându-se pe o serie de targeturi lunare. Sunt preferate în continuare persoanele fără experienţă în domeniu, dar care au mai lucrat în vânzări și care îşi doresc o carieră pe termen lung și de succes în imobiliare. Rețeaua CENTURY 21® asigură un program de pregătire profesională la cele mai înalte standarde internaționale în domeniu, la finalul căruia fiecare candidat va fi apt pentru o carieră de succes. Căutăm persoane cu o fire extrovertită, care să dețină sau să dorească să dobândească arta vânzării, dornice să învețe și să pună în practică un model de consiliere imobiliară orientat spre clienți și bazat pe un solid Cod de Etică şi Conduită”, a completat Cătălin Scripcaru.

 Până în acest moment circa 8.400 de persoane au completat Testul Online de Carieră în Imobiliare (www.cariera-in-imobiliare.ro), acesta fiind unul din instrumentele de filtrare al candidaților care își doresc să activeze în acest domeniu. Dintre aceștia 90% sunt din București. Doar 50% dintre aplicanți au reușit să finalizeze Testul Online de Carieră în Imobiliare ce dureaza circa 60 de minute și cuprinde un test de inteligență generală contra-timp de 10 minute. Dintre cei care au finalizat testul online, doar jumătate au îndeplinit condițiile minime cerute din punct de vedere al profilului de personalitate. În ceea ce privește calitatea aplicanților, un procent de 7% a obținut cel mai bun punctaj, aceștia reprezentând aproximativ 200 de persoane.

 Un alt rezultat a relevat faptul că 75% dintre aplicanți sunt persoane de sex feminin. Conform datelor centralizate la nivel mondial, acestea au și cele mai mari șanse de a deveni un agent de top în domeniul vânzărilor de servicii.

 Vârsta aplicanților acoperă o plajă foarte largă, de la 15 până la 72 de ani, cei mai mulți având 25 de ani, în timp ce vârsta medie a aplicanților este de 29 de ani. În ceea ce privește structura aplicanților în funcție de nivelul de studii, peste 40% au studii superioare, iar un sfert dintre aceștia sunt studenți. Luând în calcul experiența aplicanților, aproape jumătate dintre aceștia au lucrat în domenii precum vânzarile și relațiile cu clienții.

Înscrierea continuă până pe 21 mai și pentru aceasta va trebui să trimiteți CV-ul Dvs. pe adresa de email titanpark@century21.ro, cu mențiunea „Pentru Zilele Carierei în Imobiliare”, urmând să fiți contactat în cel mai scurt timp. Vizitatorii târgului vor avea oportunitatea de a fi intervievaţi pe loc de către reprezentanţii Reţelei. Candidaţii se vor putea întâlni cu Cătălin Scripcaru, Preşedintele CENTURY 21 România, Gabriel Alexandru, Vicepreşedinte, Daniel Păun, Research & Education Manager, şi cu toţi ceilalţi membri ai echipei formată din 15 persoane.

 Târgul „Zilele Carierei în Imobiliare” va fi deschis pentru public miercuri, 22 mai, și joi, 23 mai, începând cu ora 8.00, iar vizitatorii sunt aşteptaţi până la ora 20.00 în fiecare zi a evenimentului.

 Persoanele selectate vor participa, chiar din prima săptămână de colaborare, la cursuri de training în vânzări consultative, management al timpului, comunicare şi etică profesională. Acestea vor fi urmate de seminarii şi programe de educaţie continuă, teoretică şi practică.

 Sistemul de dezvoltare a carierei în vânzări marca CENTURY 21®combină training-uri pentru dezvoltarea abilităţilor, planificare a business-ului, coaching şi mentoring, cu cele de dezvoltare personală. La nivel mondial, programul de pregătire Century 21 Real Estate LLC, USA, este unul dintre cele mai apreciate programe de training, fiind recunoscut în topuri de specialitate precum „Top Training 125”, realizat de publicaţia americană „Training Magazine”.

 Rețeaua CENTURY 21® practică sistemul de reprezentare al clienţilor, un sistem diferit în relațiile cu clienții, comparativ cu situația actuală a pieței în care ambii clienți, atât vânzătorul cât și cumpărătorul, sunt comisionați de către agenții imobiliari, sistem cunoscut sub denumirea de sistem de intermediere. În acest sistem, agenții nu negociază prețul tranzacției în favoarea niciunui client, scopul fiind doar încheierea tranzacției prin mediere. Având în vedere că, la negocierea preţului de tranzacționare, interesele vânzătorilor sunt contrare cu cele ale cumpărătorilor, consilierii CENTURY 21® lucrează doar în sistem de reprezentare a intereselor clienților, negociind prețul doar în favoarea clientului lor, a unei singure părți dintr-o tranzacție imobiliară: ori vânzătorul ori cumpărătorul.

Despre CENTURY 21 Romania

Century 21 Real Estate LLC (www.century21.com) este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizând servicii complete de pregătire profesională, gestionare, administrare şi marketing pentru Sistemul CENTURY 21®. Reţeaua este alcătuită din aproximativ 7.600 de agenţii imobiliare, pentru care lucrează circa 112.000 de specialişti, în 71 de ţări şi teritorii din întreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filială a Realogy Corporation, SUA.

Reţeaua CENTURY 21® din România cuprinde la ora actuală 2 agenţii deţinute şi operate în mod independent, în Bucureşti, ce oferă servicii imobiliare la standarde internaţionale şi evaluări imobiliare. Proprietăţile promovate de Reţeaua CENTURY 21® sunt disponibile pe portalul www.century21.ro.