Conferinta Internationala in Asistenta Sociala TISSA 2012 este organizata la Bucuresti

BUCURESTI - 21 mai 2012

Comunicat tip General in Social

Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala organizeaza, la Bucuresti, Conferinta Internationala in Asistenta Sociala TISSA 2012. Perioada de derulare a conferintei este 24-29 august 2012.

Conferinta este organizata in parteneriat cu Universitatea Bielefeld, Germania si Centrul de Formare Continua si Evaluarea Competentelor in Asistenta Sociala (CFCECAS), partener media.

Conferinta Internationala in Asistenta Sociala TISSA 2012 este organizata la Bucuresti

Tematica evenimentului de anul acesta este: Social Work & Society - Between Private, Public and the State. Programul conferintei este conceput sub foarma sesiunilor in plen combinate cu dezbateri si grupuri de lucru. Vizitele organizate in cadrul serviciilor de asistenta sociala din Bucuresti vor oferi posibilitatea schimbului de experienta intre practicieni si specialisti in domeniul proiectelor si serviciilor de asistenta sociala.

Ce este TISSA? The international 'Social Work & Society' Academy (TiSSA) ofera un forum pentru implicarea personalului şi a cadrelor didactice in discutii inovatoare legate de teorie şi practica, unind granitele profesiilor sociale. Scopul TISSA este de a identifica modul in care nevoile unei game largi de societati care se confrunta cu tranzitia pot fi indeplinite prin generarea de noi cunoştinte, concepte şi modele.

Cine poate participa la conferinta TISSA 2012? Conferinta se adreseaza asistentilor sociali, doctoranzilor sau persoanelor care au pregatire in domeniile sociale, economice sau administrative, cadrelor didactice universitare sau angajatilor serviciilor publice sau private.

Care sunt conditiile pentru inscriere? Pentru a afla conditiile de participare si pentru a descarca formularul de inscriere accesati pagina de web: www.tissa.net.

Conferinta internationala in asistenta sociala TISSA 2012 este un eveniment care asigura schimbul de experienta intre specialisti din spatii sociale, culturale si economice diferite. Participa si tu la schimbul de idei, cunoştinte, concepte şi modele.

Va asteptam,

Conf. univ. dr. Adrian DAN

Director Departamentul de Asistenta Sociala

Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala

Universitatea din Bucuresti

Tel.: +(4021) 314.03.26; Fax: +(4021) 315.83.91 http://www.sas.unibuc.ro/