Conferinta Nationala de Asistenta Sociala 2012, Editia a IV-a

Sibiu - 18 mai 2012

Comunicat tip General in Social

Vrei sa participi la un schimb de experienta pe tema competentelor in domeniul asistentei sociale? CFCECAS te invita sa participi la Conferinta Nationala de Asistenta Sociala 2012, Editia a IV-a ce va avea loc la Sibiu in perioada 29 iunie – 01 iulie 2012.

Conferinta Nationala de Asistenta Sociala 2012, Editia a IV-a

Conferinta Nationala de Asistenta Sociala 2012, Editia a IV-a este organizata de Centrul de Formare Continua si Evaluarea Competentelor in Asistenta Sociala (CFCECAS) impreuna cu Federatia Internationala a Asistentilor Sociali (IFSW), Federatia Nationala a Asistentilor Sociali din Romania (FNASR) si Asociatia Nationala a Asistentilor Sociali (OBDS), Austria.

Tema conferintei de anul acesta este „DE LA CUNOASTERE LA COMPETENTE”. Conferinta are ca obiectiv promovarea competentelor in domeniul asistentei sociale si cresterea calitatii serviciilor sociale prin dezvoltarea resurselor umane. Profesia de asistent social cere mai mult decat cunostinte teoretice. Asistenti sociali interactioneaza cu beneficiarii de servicii sociale si in aceasta interactiune trebuie sa ofere si sa mentina o relatie profesionala ghidata de principii profesionale. Metodele si tehnicile de lucru ale asistentilor sociali trebuie sa fie eficient aplicate pentru a produce schimbari pozitive in viata beneficiarilor. Asistentii sociali trebuie sa fie competenti in actiunea lor profesionala pentru a atinge obiectivele interventiei.

Invitatii care vor prezenta in cadrul conferintei vor accepta provocarea si vor oferi idei si experiente care s-au dovedit a fi de succes; acestia vor contribui cu prezentari si exercitii, iar participantii vor avea posibilitatea, in grupuri de lucru, sa dezvolte propriul model. Exemplele practice vor completa programul conferintei.

Sunt invitati sa participe asistenti sociali, angajati ai serviciilor publice si private de asistenta sociala, reprezentanti ai institutiilor publice locale care implementeaza servicii sociale, voluntari in cadrul serviciilor de asistenta sociala, experti din cadrul proiectelor cu finantare nerambursabila, cadre didactice din cadrul universitatilor de profil.

In cadrul conferintei va fi organizat TARGUL NATIONAL DE SERVICII SOCIALE.

Mai multe informatii privind modalitatea de inscriere gasiti pe pagina de web www.cfcecas.ro.

Inscrie-te acum. Te asteptam!