Conferinta Nationala de Asistenta Sociala 2014, Editia a VI-a

Organizator: CFCECAS

Conferinta Nationala de Asistenta Sociala 2014, Editia a IV-a este organizata in perioada 20-22 iunie 2014 de Centrul de Formare Continua si Evaluarea Competentelor in Asistenta Sociala (CFCECAS) impreuna cu Asociatia PRO A.S, Federatia Internationala a Asistentilor Sociali (IFSW), Ministerul Muncii, Afacerilor Sociale si Protectiei Consumatorului Austria, Asociatia Nationala a Asistentilor Sociali (OBDS), Austria.

Tema conferintei de anul acesta este: COACHING SI SUPERVIZARE PROFESIONALA IN ASISTENTA SOCIALA.

Conferinta are ca obiectiv promovarea competentelor in domeniul asistentei sociale si cresterea calitatii serviciilor sociale prin dezvoltarea resurselor umane. Asistenti sociali interactioneaza cu beneficiarii de servicii sociale si in aceasta interactiune trebuie sa ofere si sa mentina o relatie profesionala ghidata de principii profesionale. Complexitatea cazurilor necesita indrumare si suport din partea supervizorilor.

Participantii vor avea posibilitatea sa cunoasca beneficiile supervizarii profesionale pentru administrarea eficienta a cazurilor.

Sunt invitati sa participe asistenti sociali, angajati ai serviciilor publice si private de asistenta sociala, reprezentanti ai institutiilor publice locale care implementeaza servicii sociale, voluntari in cadrul serviciilor de asistenta sociala, experti din cadrul proiectelor cu finantare nerambursabila, cadre didactice din cadrul universitatilor de profil.

Mai multe informatii privind modalitatea de inscriere gasiti pe pagina de web www.cfcecas.ro.

Despre CENTRUL DE FORMARE CONTINUA SI EVALUAREA COMPETENTELOR IN ASISTENTA SOCIALA

Centrul de Formare şi Evaluare în Asistenţa Socială (CFCECAS) are ca obiectiv dezvoltarea proiectelor inovative pentru asistenţa grupurilor vulnerabile, a serviciilor de asistenţă pentru integrarea socială şi pe piaţa muncii a persoanelor vulnerabile, dezvoltarea economiei sociale şi dezvoltării profesionale a asistenţilor sociali și a personalului din serviciile sociale din România. Mai multe informati despre CFCECAS sunt disponibile pe: www.cfcecas.ro

Confirmare pana la data: 6 iunie 2014

Participare: Taxa de participare