BizTech 2011 - evenimentul de business IT al anului în Oradea

Oradea - 24 octombrie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, IT&C, Tehnologie

În data de 2 noiembrie la Hotel Ramada va avea loc cel mai mare eveniment de Business IT din Oradea, BizTech 2011. E prima ediţie a acestui tip de conferinţă care se desfăşoară în oraşul de pe malurile Crişului Repede şi este organizată de CG&GC HiTech Solutions din Oradea, în parteneriat cu HP România, Microsoft România şi RHS Company.

BizTech Oradea 2011

BizTech Oradea 2011 se adresează tuturor managerilor de companii, administratorilor de sistem şi managerilor din sistemul de învăţământ.

Vor prezenta personalităţi importante din segmentul de Business IT, precum Silviu Hotăran (fondator şi ex-manager Microsoft România), John Cuşa (Marketing and Purchasing Director în cadrul RHS Company) Ovidiu Seceleanu (Channel Manager ESSN HP Romania), Veronica Enceanu (Business Development Manager HP Partnership-Microsoft România) şi mulţi alţii.

În cadrul evenimentului, care va avea loc la Hotel Ramada, echipa CG&GC HiTech Solutions, împreună cu partenerii săi, va prezenta noutăţile în materie de soluţii de storage, virtualizare cu noul concept Instant-ON şi networking pentru orice afacere.

Pentru mediul educaţional şi nu numai, va fi prezentată, în premieră în România, soluţia HP MultiSeat, care presupune conectarea a 10 până la 20 de utilizatori la un singur calculator, aceştia putând folosi propriul desktop simultan. Practic soluţia HP MultiSeat contribuie la reducerea cheltuielilor atât cu achiziţionarea produselor hardware, cât şi cu implementarea produselor software într-o unitate de învăţământ sau într-o companie.

Pentru detalii despre lista invitaţilor, program şi înscriere, vă rugăm să accesaţi pagina: http://cg-hitech.ro/portal/biztech.html

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cg-gc-hitech-solutions-s-r-l-/biztech-2011-evenimentul-de-business-it-al-anului-in-oradea