Câştigă o excursie în Viena cu HP şi CG&GC HiTech Solutions!

Oradea - 24 august 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, IT&C, Turism

Oraşul unde barocul şi clasicismul se îmbină atât de bine, Viena e una dintre cele mai interesante capitale europene. Trebuie să vezi catedrala Sf. Ştefan, clădirile impresionante şi superbe de pe bulevardul Muzeelor şi, dacă tot eşti în capitala Austriei, nu poţi rata o călătorie cu trăsura pe străzile pietruite şi încărcate de istorie.

Cu HP şi CG&GC poţi câştiga o excursie în Viena!

Cu HP şi CG&GC poţi câştiga o excursie în Viena!

Viena nu e doar un oraş turistic atrăgător, ci e un adevărat rai pentru împătimiţii cumpărăturilor.

Cumpără stații de lucru sau notebook-uri HP de la CG&GC HiTech Solutions și poți câștiga o excursie în Viena pentru 2 persoane! Promoția e valabilă pentru toate stațiile de lucru și notebook-urile HP cu Windows preinstalat și se desfășoară în perioada 10 august - 30 septembrie 2011.

Stațiile de lucru HP sunt foarte eficiente, reducând consumul și costurile de energie, fiind totodată echipate cu ultima tehnologie pentru a ajuta utilizatorul să muncească ușor și cu spor!

Pentru companiile unde mobilitatea este extrem de importantă, HP împreună cu Microsoft recomandă notebook-urile din gamele EliteBook și ProBook, echipate cu cea mai bună combinaţie de caracteristici, funcţionalitate şi valoare pentru aplicaţiile de afaceri de uz general. Cumpără stații de lucru sau notebook-uri HP cu Windows preinstalat și poți câștiga:

    Locul 1: o excursie în Viena pentru 2 persoane pentru minim 10 stații/notebook-uri HP cu Windows preinstalatLocul 2: un week-end la pensiunea Contele Dracula din Vadul Crișului, jud. Bihor, pentru minim 5 stații/notebook-uri HP cu Windows preinstalatLocul 3: un week-end la pensiunea Allegria Spa, în Băile 1 Mai, jud. Bihor, pentru minim 3 stații/notebook-uri HP cu Windows preinstalat.

Pentru detalii despre campanie, contactează un reprezentant al CG&GC HiTech Solutions, în Oradea, str. Mihail Kogălniceanu nr. 55, tel: 0359.427.369.