CG&GC HiTech Solutions a semnat un parteneriat cu TotalSoft

Oradea - 24 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Industrie

Compania orădeană de IT CG&GC HiTech Solutions anunță semnarea unui parteneriat cu TotalSoft, furnizorul nr. 1 în Romania de soluții software de tip ERP (conform companiei de analiză de piață Pierre Audoin Consultants).

Parteneriatul are ca obiectiv completarea gamei de soluții, produse și servicii oferite de CG&GC HiTech Solutions cu o puternică suită de sisteme software de business, dezvoltată și impusă de TotalSoft pe piața românească și regională în cei peste 17 ani existență.

 

Astfel, pe lângă soluțiile de virtualizare, networking, servere și produse IT, compania orădeană va oferi și soluții software destinate managementului activitatii unei companii ( Charisma ERP), al capitalului uman (Charisma HCM) sau gestionarii activitatii medicale (Charisma Medical Software), sisteme adoptate și validate de mari jucători ai piețelor financiar - bancare, retail și distribuție, construcții, servicii, producție, medical și farmaceutic, proiectare, precum și al șantierelor navale.

 

„Parteneriatul cu TotalSoft este unul dintre pașii strategici din 2012, dedicați dezvoltării portofoliului de soluții și servicii oferite clienților noștri. Era cel mai firesc pas înainte, întrucât tot mai multe companii (și implicit, manageri) caută soluții eficiente pentru gestionarea resurselor. Un ERP e necesar atât pentru dezvoltarea companiei, cât și spre eficientizarea activității. Cu ajutorul unui astfel de sistem orice manager este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în propria companie din rapoartele pe care le poate obține” a precizat Adina Rada, Director General CG&GC HiTech Solutions Oradea .

 

„Parteneriatul cu CG&GC HiTech Solutions face parte din strategia TotalSoft de creştere a veniturilor prin vânzări indirecte. Am descoperit în CG&GC HiTech Solutions o companie extrem de determinată, în plin proces de diversificare a ofertei, cu un portofoliu important de clienți, premise care suntem convinși că vor contribui semnificativ la creșterea cotei de piață a sistemului Charisma în nord-ul țării”, susține Daniel Ionescu, Director de Marketing& Strategie, TotalSoft.

 

TotalSoft este una dintre cele mai mari case de software din Romania, are un portofoliu peste 1500 de clienți, proiecte derulate în 25 de țări ale lumii și o echipă de peste 500 specialiști. Compania deține și comercializează suita proprie de soluții software, Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute la nivel mondial, și are competențe puternice în sfera managementului de proiect, a sistemelor de analiză și raportare, sisteme e-Business și e-Procurement, soluții B2B pentru dispozitive mobile etc.  

Despre TotalSoft

Cu peste 17 ani de experienta, TotalSoft este cel mai important furnizor de ERP din Romania, conform companiei de analiza de piata Pierre Audoin Consultants. Cu un portofoliu de 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care USA, Germania, Austria, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in 9 verticale industriale, cu un focus special in domeniile: retail si distributie, constructii, servicii financiare si medical.

Compania detine suita proprie de solutii software, Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute la nivel international, cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa, in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro; www.charisma.ro

Taguri: Oradeaerpparteneriatcg&gctotal softcharisma