CG&GC HiTech Solutions prezintă avantajele utilizării licenţelor Microsoft

Oradea - 25 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Juridic

În luna septembrie a acestui an Inspectoratul General al Poliţiei Române, împreună cu Business Software Alliance au demarat campania „Software-ul fără licenţă e un lux pe care nu ţi-l poţi permite!” pentru prevenirea şi combaterea pirateriei software.

CG&GC HiTech Solutions recomandă licenţele originale Microsoft!

CG&GC HiTech Solutions recomandă licenţele originale Microsoft!

În 2010 companiile de software au pierdut peste 195 de milioane de dolari din cauza persoanelor fizice şi juridice care au utilizat produse software ilegale. cg&gc HiTech Solutions din Oradea sprijină acest demers, iar consultanţii companiei orădene recomandă produsele cu licenţă originală Microsoft.

Pentru a veni în ajutorul companiilor, în perioada noiembrie-decembrie companiile româneşti pot profita de ofertele promoţionale pregătite de CG&GC HiTech Solutions pentru licenţele Open Value Subscription (OVS), cu 10 până la 50% mai ieftine. Aceste licenţe pentru închiriere sau leasing permit oricărei companii să folosească tehnologiile microsoft pe baza unei plăţi anuale sau cumpărând licenţele în rate.

În plus, pe toată perioada contractului compania are acces la ultimele tehnologii, beneficiind de upgrade-uri incluse în program. Ceea ce înseamnă că datorită licenţelor OVS, foloseşte cele mai noi produse software Microsoft, eliminând problemele care ar putea pune în pericol securitatea informaţiilor confidenţiale.

Din punct de vedere financiar, licenţele OVS sunt mai avantajoase pentru că nu e nevoie să investiţi întreaga sumă deodată, ci puteţi eşalona plăţile. În acest fel bugetul alocat dezvoltării companiei poate fi mai uşor planificat.

În privinţa campaniei demarate de catre Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Business Software Alliance, primele informaţii publicate sunt de natură să tragă un semnal de alarmă. De la începutul acestui an s-au efectuat peste 190 de verificări care s-au soldat cu 50 de trimiteri în judecată şi 20 de condamnări.

În urma acestor măsuri, pirateria software în România a scăzut cu 36%, fiind însă destul de ridicată în comparaţie cu multe alte state europene. Luând în considerare faptul că legislaţia în vigoare stabileşte amenzi penale de 5.000 până la 600.000 de lei pentru persoanele juridice care folosesc echipamente IT cu produse software fără licenţă, programele de licenţiere, desfăşurate de partenerii Microsoft sunt considerabil mai avantajoase.

Pentru informaţii legate de programul de licenţiere Microsoft desfăşurat de consultanţii CG&GC HiTech Solutions (partener certificat Microsoft Authorized Education Reseller), vă rugăm să contactaţi un reprezentant prin telefon: 0726.777.114 sau prin e-mail la office@cg-hitech.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cg-gc-hitech-solutions-s-r-l-/cg-gc-hitech-solutions-prezinta-avantajele-utilizarii-licentelor-microsoft