CG&GC printre cei mai buni angajatori IT&C

BUCURESTI - 17 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti 17 octombrie 2006 - Conform unui studiu realizat de GFK, una dintre cele mai cunoscute companii de cercetare de piata si publicatia de afaceri Capital, CG&GC a intrat in Top 100 Cele mai bune companii pentru care sa lucrezi, cu un punctaj de 665 puncte. La studiu au fost invitate sa participe 350 companii.

Prezenta companiei in acest top, pe locul 77, confirma rezultatele strategiei companiei CG&GC: formarea profesionala continua si mentinerea unei echipe de oameni specializati si motivati alaturi de care sa ofere solutii performante pentru clienti.

“Suntem integrator IT&C. Reprezentam 11 companii multinationale. Pentru a face performanta in acest domeniu avem nevoie de oameni foarte bine pregatiti si motivati. Din acest motiv, de cativa ani am conceput un plan de cariera care tine cont de asteptarile colegilor mei, de aspiratiile personale, de asumarea responsabilitatilor conform activitatii din departamentul in care lucreaza. Experienta acumulata in 16 ani de activitate, conditiile moderne si mediul placut de lucru, planul de cariera profesionala au condus la acest rezultat. In top sunt 11 companii din sectorul IT&C”, Cornel Giurgea, Presedinte CG&GC IT SA.

Companiile participante au fost analizate in functie de 37 de criterii de evaluare, grupate in patru categorii: conditii de munca, calitatea colaborarii, pachetul si avantajele salariale, conditii de dezvoltare profesionala.

Cel mai mare punctaj a fost obtinut la categoria “conditii de dezvoltare profesionala”: 220 puncte. “De la un anumit nivel profesional, oamenii nu mai sunt interesati doar de salariu. Noi oferim pachete de beneficii in care sunt incluse cursuri de pregatire si perfectionare profesionala, adaptate la nevoile identificate pe baza unor evaluari periodice. In functie de pregatirea pe care o au si de activitatea pe care o desfasoara, planificam si organizam pentru ei cursuri interne speciale sau le acordam suport pentru a participa la cursuri si seminarii din exteriorul companiei, inclusiv peste hotare.”, Oana Floristean, Director Resurse Umane.

Pachetele de beneficii sunt, ca si cursurile, adaptate in functie de specificul activitatii si de necesitatile angajatilor. Ele cuprind de la masina si telefon de serviciu, pana la comisioane, procente din vanzari si diverse bunuri, in functie de performantele realizate sau asumate. Sistemul de salarizare a fost si el schimbat astfel incat sa ofere motivatii, dar sa incurajeze, in acelasi timp realizarea de performanta. Toate acestea fac parte dintr-un plan de cariera care are un scop foarte clar: motivare, retentie, performanta.

“In ceea ce priveste recrutarea personalului, urmam doua directii. Pe de o parte, dorim sa atragem oameni foarte bine pregatiti care sa se incadreze in standardul si cultura organizationala a companiei. De altfel, acum suntem in plina campanie de recrutare pentru cele 3 agentii pe care le vom deschide pana la sfarsit de an in Timisoara, Iasi si Brasov, in completarea celor 15 deja existente cu 200 de angajati. In acelasi timp, dorim sa formam tineri care isi doresc o cariera in IT&C si care au nevoie de sansa unui inceput. In acest scop, avem deja un prim proiect “JobStarter” care se adreseaza studentilor din ani terminali ”, conchide Oana Floristean.

Despre CG&GC IT SA

Cu 16 ani de experienta si 15 filiale in tara, CG&GC IT SA ca parte din Grupul CG&GC, este unul dintre pionierii pietei de profil, capatand increderea partenerilor sai, prin certificate de recunoastere: Microsoft Gold Partner, Toshiba , Fujitsu Siemens Computers, Vodafone, Panasonic, Allied Telesyn, Brother, HP, Konica Minolta, GoPro, Lexmark.
Compania se defineste ca un factor de progres, oferind solutii integrate IT&C pentru sectorul public si privat:: echipamente hardware, dezvoltare si implementare de aplicatii software ERP ,CRM , service autorizat on-site , consultanta, analiza de business, training si evaluare organizationala, finantarea proiectelor . Cifra de afacere a firmei CG&GC IT SA a fost in 2005 de 15,111,772 Euro.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati :
Manuela Stoica – Director PR CG&GC IT SA la tel: 021- 332.24.24,
fax: 021-332.27.27, e-mail: manuela.stoica@cg-gc.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cggc-it-sa1/cggc-printre-cei-mai-buni-angajatori-itc