Gold Partner – Recunoastere a excelentei in furnizarea de servicii Microsoft

BUCURESTI - 12 decembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

CG&GC IT SA a devenit Microsoft Gold Certified Partner, statut care reprezinta recunoasterea celui mai inalt nivel de competenta si expertiza in tehnologiile Microsoft.

Gold Partner – Recunoastere a excelentei in furnizarea de servicii Microsoft

Obtinerea calitatii de partener gold este rezultatul a cinci ani de colaborare cu Microsoft Romania, timp in care compania a dezvoltat numeroase aplicatii in tehnologie Microsoft, atat pentru mediul business, cat si pentru administratia publica.

“Statutul Microsoft Gold Certified Partner era unul din obiectivele noastre foarte importante pentru acest an. Trecerea de la categoria Certified Parter la Gold Partner ne ajuta sa imbunatatim serviciile oferite clientilor nostri, cu o expertiza suplimentara din partea personalului tehnic din CG&GC si un sprijin extins din partea Microsoft.”, declara Cornel Giurgea, Presedinte CG&GC.

Statutul este acordat, conform unor criterii extrem de riguroase, companiilor care isi dovedesc abilitati , certificari si referinte de la clienti intr-unul sau mai multe domenii specializate.

In prezent, CG&GC IT SA este Independent Software Vendor, certificare care permite dezvoltarea si marketarea pachetelor de solutii proprii care in prealabil au fost testate si certificate dupa standarde tehnologice riguroase.

O alta certificare obtinuta de companie este Networking Infrastructure Solution, certificare a abilitatilor in implementarea unor solutii bazate pe Microsoft Windows 2000 Server sau Windows 2003 Server.

“Ne-am orientat spre o colaborare cu Microsoft, in principal datorita capacitatii permanente de a evalua si de dezvolta produse noi, de a impune ritmul pietei. Produsele Microsoft se remarca prin gradul inalt de integrare a diverselor tehnologii de varf, combinand concepte avansate de colaborare si management al identitatii cu o simplitate in exploatare de neegalat.”, afirma Florian Makai, Vicepresedinte CA.

Despre CG&GC IT SA

Cu 15 ani de experienta si 15 filiale in tara, CG&GC IT SA ca parte din Grupul CG&GC, este unul dintre pionierii pietei de profil, capatand increderea partenerilor sai: Microsoft, Toshiba, Fujitsu Siemens Computers, Vodafone-Connex, Panasonic, Allied Telesyn, Brother, HP. Konica Minolta
Compania se defineste ca un factor de progres al mediului IT&C oferind solutii integrate IT&C: echipamente hardware, aplicatii software, service autorizat, consultanta, analiza de business, training si evaluare organizationala, finantarea proiectelor IT&C.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati departamentul Relatii Publice:

Manuela Stoica
Director Relatii Publice CG&GC IT SA
0720.220.066

manuela.stoica@cg-gc.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cggc-it-sa1/gold-partner-recunoastere-a-excelentei-in-furnizarea-de-servicii-microsoft