Service autorizat Panasonic prin CG&GC IT SA

BUCURESTI - 27 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

CG&GC IT SA anunta semnarea contractului de service autorizat cu Panasonic, pastrandu-si politica de a oferi solutii complete IT&C catre clientii sai.

CG&GC IT SA este una dintre putinele companii capabile sa ofere service autorizat pentru patru brand-uri: Panasonic, Toshiba, Brother si Fujitsu Siemens Computers, acoperind, prin cele 15 agentii, cea mai mare parte a tarii.

Semnarea contractului cu Panasonic este rezultatul unei colaborari foarte bune intre cele doua companii, CG&GC fiind distribuitor autorizat Panasonic pentru: centrale telefonice, telefoane, sisteme de procesare vocala, telefoane analogice, fax-uri, camere video, GSM, imprimante si videoproiectoare.

Despre CG&GC IT SA

Cu 14 ani de experienta si 14 filiale in tara, CG&GC IT SA ca parte din Grupul CG&GC, este unul dintre pionierii pietei de profil, capatand increderea partenerilor sai: Microsoft, Toshiba, Fujitsu Siemens Computers, Connex, Panasonic, Allied Telesyn, Brother.
Compania se defineste ca un factor de progres al mediului IT&C, oferind prin agentiile sale de la solutii IT&C pana la finantarea in sistem leasing a achizitiilor, educatie de specialitate si service autorizat de Brother, Toshiba, Panasonic si Fujitsu-Siemens Computers.

Manuela Sandulescu

Director Relatii Publice CG&GC IT SA
Centrul de Afaceri Bucuresti Sud
Telefon: 021.332.24.24
Fax: 021.332.27.27
E-mail: manuela.sandulescu@cg-gc.ro