Ciocolata care vorbeste acum si in Romania!

BUCURESTI - 23 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Chocolate Graphics – publicitatea neconventionala pe tablete de ciocolata personalizata se traduce intr-o reteta de business construita si dezvoltata pe plan international si adaptata, ulterior, specificului pietei autohtone.
In Romania, afacerea va fi administrata de viitorul MasterLicentiat Chocolate Graphics, partenerul roman avand posibilitatea de a dezvolta afacerea prin mai multe centre de productie, in principalele regiuni ale Romaniei.

Lansata cu mult timp in urma pe taramuri australiene de oameni pasionati, paradoxal, de comunicare si nu de ciocolata, metoda rudimentara de innobilare a ciocolatei cu mesaje personalizate ori de marketing s-a transformat, treptat, intr-o tehnica performanta prin care ciocolata este prelucrata cu ajutorul aparaturii laser si care, in prezent, a devenit cunoscuta in peste 18 tari precum: Australia, China, Danemarca, Grecia, Hong Kong, Koreea, Malaezia, Orientul Mijlociu, Noua Zeelanda, Polonia, Qatar, Rusia, Singapore, Taiwan, Marea Britanie, SUA.

In ce momente Chocolate Graphics este reteta unui business de success?... Fie ca sunteti in pozitia de conducere a unei afaceri din industria ospitalitatii, sau organizati evenimente si receptii in orice domeniu, desfasurati activitati in retailing, sau pur si simplu, doriti sa va rasfatati angajatii sau sa impartasiti cu prietenii si familia cele mai importante succese si evenimente din viata … Chocolate Graphics va indeamna la mesaje vesele personalizate, decoratiuni pentru masa si desert, multumiri dupa petrecere, toate grefate in ciocolata.......este nevoie doar sa dam frau liber imaginatiei noastre !

Pentru persoanele interesate de domeniul publicitatii neconventionale, preluarea Master Licentei Chocolate Graphics pentru Romania se face in baza unei taxe de master licenta de 120.000 Euro – ce confera dreptul de a produce si distribui produsele sub licenta Chocolate Graphics pe teritoriul Romaniei. La aceasta se adauga alte cheltuieli de start-up relevante, incluzand costurile de amenajare a unei locatii si dotare cu echipamentele necesare operatiunilor de procesare si amabalare Chocolate Graphics.

Despre CHR Consulting

« Ciocolata care vorbeste » s-a nascut dintr-un rationament simplu : un mesaj transmis pe ciocolata are un efect extrem de eficient, din moment ce statisticile arata ca 9 oameni din 10 adora ciocolata, iar al 10-lea minte intotdeauna…
Detalii suplimentare puteti obtine gratuit de la CHR Consulting, tel. 2243215, 2243265 e-mail: (adresa de email este ascunsa din motive de securitate), persoana de contact: Raluca Stanciu.
www.francize.ro

emilia@francize.ro