ciac    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ciac

 • ciac. Expozitie Sarkis. La celalalt capat al curcubeului

  ciac

  Bucuresti - 14 May 2014

  Comunicat de Muzeul Taranului Roman

  Aflat la prima expozitie in Romania, organizata la invitatia Institutului Francez din Bucuresti, Sarkis propune un parcurs vizual ce pune in legatura trei spatii de referinta in relatia dintre oras, istoria sa recenta si cultura contemporana: Muzeul ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: mntr , expozitie sarkis , mnac , ciac

  Vezi toate comunicatele de presa despre ciac

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ciac.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ciac. Informatiile despre ciac cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ciac, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ciac, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.