Circului Park Tower, unul dintre proiectele de top din capitala, este finalizat si primii clienti s-au mutat deja in el

BUCURESTI - 15 iulie 2015

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Finante / Contabilitate, Tehnologie, Imobiliare

Clientii care si-au achizitionat o locuinta in Circului Park Tower, s-au mutat deja in el, bucurandu-se de un stil nou de viata, intr-un imobil cu grad ridicat de confort.

Circului Park Tower

Proiectul are trei mari avantaje: zona, calitatea și prețul.

Zona dispune de diverse facilitati si anume: Parcul Circului si lacul cu nuferi roz care creeaza posibilitati de plimbare si odihna cu puncte de perspectiva interesante si variate, acces facil la mijloace de transport in comun (metrou, tramvai, autobuz), spitale, gradinite si scoli, plus multe alte servicii accesibile in Bulevardul Lacul Tei si Soseaua Stefan cel Mare.

Blocul este compus din 2S+P+15E, avand un mix de 100 apartamente de 2, 3, 4 si 5 camere, cu suprafete construite variind intre 67 mp si 215 mp. Proiectul este prevazut cu parcari amenajate suprateran si subteran.

Circului Park Tower este  un proiect deosebit, cu apartamente bine compartimentate, cu bucătării închise, livinguri si balcoane spațioase. Cele 100 de apartamente ofera spatii deschise, cu suprafete vitrate generoase, pentru a crea confort suplimentar datorita luminei naturale ce patrunde facil prin toate incaperile.

Locatarii vor avea cheltuieli de administrare reduse datorita eficientei energetice al imobilului si datorita faptului ca imobilul este administrat prin Asociatie de Proprietari.

Va stam la dispozitie pentru alte detalii:

D-ra Viorica Dragotel: 0728.881.575;

D-ra Irina Iliescu: 0729.289.301; 0747.261.718 Fax: +4021 323 4461 E-mail: office@circuluiparktower.ro Website: www.circuluiparktower.ro

Despre CIRCULUI PARK TOWER

CIRCULUI PARK TOWER este un proiect imobiliar nou, in zona Stefan cel Mare, Sector 2, Bucuresti, cu vedere directa la parcul Circului si la splendidul sau lac cu nuferi roz.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/circului-park-tower/circului-park-tower-unul-dintre-proiectele-de-top-din-capitala-este-finalizat-si-primii-clienti-s-au-mutat-deja-in-el