Classic Brands a castigat contul Herbalife

BUCURESTI - 27 aprilie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Agentia Classic Brands va implementa prima campanie de comunicare a Herbalife Ltd în Romania.

„Parteneriatul cu Herbalife reprezinta o provocare, fiind pentru prima data cand Herbalife isi propune sa deruleze o campanie strategica de comunicare cu mass media si sa consolideze comunicarea cu publicul tinta din Romania si prin alte canale decat cel direct prin intermediul agentilor de vanzari”, a declarat Virgil Munteanu, Managing Partner al Classic Brands.

Campania propusa de agentia Classic Brands vizeaza o pozitionare a brandului Herbalife la nivel imagologic, acesta fiind un brand care prezinta avantaj de libertate si respect de sine, oferind atat posibilitatea unui loc de munca independent cat si suportul pentru o viata echilibrata, nu doar distributia de produse pentru controlul greutatii, cosmetice si suplimente nutritive.

Herbalife Ltd, unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de produse nutritive din lume, are aproape 30 de ani de existenta pe piata internationala si 1,9 milioane distribuitori independenti, produsele companiei fiind distribuite in 70 de tari. Promovand un stil de viata sanatos, Herbalife Ltd. se implica activ si in sustinerea competitiilor sportive, precum si in programe sociale prin Fundatia Herbalife Family si programul Casa Herbalife.

Despre Classic Brands

Classic Brands, agentie de PR si comunicare strategica, ofera servicii de consultanta mizand pe tehnicile traditionale de relationare cu mass media si metodele clasice de comunicare cu publicul, adaptate la noile medii de comunicare. In prezent, la numai o luna de activitate pe piata, printre clientii agentiei Classic Brands se numara Top Brands Distribution, El Unico, La Casa del Habano si Fundatia Nadia Comaneci.

Iuliana Anghel
Senior Consultant
iuliana.anghel@classicbrands.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/classic-brands/classic-brands-a-castigat-contul-herbalife