MICE PRO 2012 - Targul Industriei de Reununi din Europa Centrala, de Est si de Sud Est

Locul desfasurarii: World Trade Center/ Pullman Hotel Bucuresti

Organizator: ClassIQue T&E

ClassIQue T&E are placerea de a va invita la prima ediţie a Expoziţiei MicePRO - adresata Industriei de Reuniuni din Europa Centrala, de Sud-Est şi de Est.  Expozitia MicePRO are ambitia sa devina unul din cele mai importante evenimente atunci când vorbim de industria de reuniuni (Meetings Incentives Conferences Events) în această parte a Europei, incepand din la 2012. Scopul acestei expoziţii, ca si obiectivul principal al intregului proiect MicePRO este de a imbunatati transparenţa, expunerea şi relatiile de afaceri din industria de reuniuni in regiune.

Proiectul MicePRO include: Bursa Europeana de Evenimente - pe www.micepro.eu (disponibil incepand cu luna martie 2012), Expozitia Europeana MicePRO şi Catalogul MICEPRO - tiparit / on-line şi disponibil pentru smartphone-uri. Gazda acestei prime ediţii a Expozitiei este World Trade Center / Bucureşti / Romania. Urmatoarele vor fi organizate în: Istanbul (2013) / Budapesta (2014) / Moscova (2015) / Atena (2016) / Varşovia (2017)  Sunt atatea motive pentru a nu rata acest Targ, dar doar pentru a preciza cateva:     - intalniri cu profesionistii industriei de reuniuni din aceasta parte a Europei (atat furnizori cat si clienti)     - legatura cu piata de evenimente, tendintele si viitorul industriei de MICE    - utilizarea sistemelor de Hosted Buyers si de pre-rezervare a intalnirilor    - o sansa buna de a-ti aduce propria contributie la dezvoltarea acestei afaceri in aceasta regiune

In editia din acest an a Targului MICEPRO vor fi reprezentate in standuri urmatoarele tari: Romania, Serbia, Slovenia, Austria, Polonia, Ungaria, Croatia, Grecia, Muntenegru, Rusia, Cehia, Italia, Germania, Bosnia si altele.

    Invitatii (hosted buyers sau vizitatori), vor veni din: Romania, Slovenia, Serbia, Rusia, Ungaria, Polonia, Cehia, Austria, Croatia, Grecia, Cehia, Olanda etc.

Detalii si program complet pe: www.micepro.eu.    Partener oficial pentru MICEPRO2012 este World Trade Center/ Pullman Hotel Bucuresti.    Pentru a dezvolta cat mai bine componenta de business networking am incheiat un protocol de colaborare cu Institutul European de Business Networking (http://eubusinessinstitute.eu) pentru proiectul MICERO/MICEPRO.    Inscrierile, atat ca expozant cat si ca invitat, se mai pot face pana in 02.03.2012 la vali@micero.eu/ office@micepro.eu. (Vali Constantin – manager de proiect / 0723685748).    De asemenea, pentru a deveni parteneri/sponsori ai  acestui eveniment ne puteti contacta la unul din detaliile mentionate.    Pe langa MICEPRO, ClassIQue T&E va organiza inca 2 evenimente Europene majore:    ECUDE – European Convention in Urban Development & Ecology    Editii anuale / in Noiembrie. Prima editie: Bucuresti 2012.

    NECST – Networking Europe in Communications, Social media & Technology    Editii anuale/ in Iunie. Prima editie: Budva (Muntenegru) 2013.

Despre CLASSIQUE TRAVEL & EVENTS S.R.L.

Events/Meetings Management

Confirmare pana la data: 15 March 2012

Participare: Numai pe baza de invitatie

Parteneri eveniment:
  • World Trade Center/ Pullman Hotel Bucharest - Partener Oficial World Trade Center/ Pullman Hotel Bucharest - Partener Oficial