Clear Concept Multisoftware lansează Q5 ERP, țintind zona IMM-urilor

BUCURESTI - 18 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Clear Concept Multisoftware a dezvoltat sistemul integrat de management al afacerilor Q5 ERP pentru întreprinderile mici și mijlocii , adaptat particularităților acestui mediu de afaceri . Acest produs software a fost creat ținând cont atât de specificul de business românesc cât și de aplicarea legislației românești în vigoare, pentru derularea activităților comerciale și pentru raportările contabile.

Comunicat presa Q5 ERP

Q5 ERP este un sistem ERP modular, cu 8 module specifice (Vânzări, Achiziții, Producție, Service, Contabilitate, Gestiunea Stocurilor, Proiecte și Salarizare), iar cele 8 module sunt structurate în 4 pachete comerciale (Retail, Producție, Service și Proiecte).

Q5 ERP se acceseză direct prin browser și dispune de o interfață modernă, ergonomică, adaptabilă la orice rezoluție (desktop, laptop, tabletă, telefon). Sistemul a fost dezvoltat pe principii de simplitate, securitate și ușurință în utilizare. În același timp, Q5 ERP este o platforma solidă, robustă și accesibilă.

Q5 ERP dispune de multiple funcționalități, în care necesitațile clienților sunt acoperite în proporție covârșitoare, dar ele reprezintă doar un nucleu. Capacitatea de personalizare a sistemului reprezintă adevăratul diferențiator al sistemului Q5 ERP și este un atu considerabil.

Despre Clear Concept Multisoftware

Clear Concept Multisoftware este o companie românească de dezvoltare software și programe la cerere.

Taguri: sistem ERPq5 erpccms
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/clear-concept-multisoftware/clear-concept-multisoftware-lanseaza-q5-erp-tintind-zona-imm-urilor