Promotia Lunii Decembrie – tratamente de chirurgie estetica, Dr. Klara Bancila

BUCURESTI - 15 decembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Stiinta / Cercetare

Live site

Cea mai noua si solicitata terapie de infrumusetare a anului 2014, PLASMA IMBOGATITA CU TROMBOCITE (TERAPIA PRP), de asemenea, cunoscuta sub numele de "Vampire Facelift" sau "Terapia Dracula, este disponibila pe parcursul lunii Decembrie 2014 in cadrul campaniei de reduceri de sarbatori.

Promotia Lunii Decembrie – tratamente de chirurgie estetica, Dr. Klara Bancila

Promotia Lunii Decembrie – tratamente de chirurgie estetica, Dr. Klara Bancila.

 

In perioada sarbatorilor de iarna, pe parcursul intregii luni Decembrie, Dr. Klara Bancila  ofera reduceri de pana la 30% la toate tratamentele cosmetice.

 

Printre tratamentele oferite: terapia PRP – Vampire Facelift, tratamentul ridurilor, peeling-chimic, tratament toxina botulinica, micro dermabraziune, tratament acid hyaluronic, mesoterapie, tratament WISHPRO, pachet LIQUID LIFT.

 

Cea mai noua si solicitata terapie de infrumusetare a anului 2014, PLASMA IMBOGATITA CU TROMBOCITE  (TERAPIA PRP), de asemenea, cunoscuta sub numele de "Vampire Facelift" sau "Terapia Dracula,  este disponibila pe parcursul lunii Decembrie 2014 in cadrul campaniei de reduceri de sarbatori . 

 

 TERAPIA PRP   funcționează pe baza faptului  că propriile puteri naturale de vindecare a organismului pot incetini si chiar inversa procesul de imbatranire, fiind  un sistem revolutionar de vindecare, care plasează factori de crestere în locația exactă în care ne-o dorim in  piele, pentru a  se repara si a se reface.

 

PRP  poate fi utilizat pentru a trata numeroase probleme DE CHIRURGIE ESTETICA, cum ar fi liniile fine si ridurile sau piele imcretita  in jurul gurii si nasului, cearcanele din jurul ochilor si zonele  unde  atarna pielea din jurul ochilor sau pe obraji. Terapia PRP poate fi, de asemenea, folosita pentru a îmbunătăți aspectul pielii deshidratate sau ușor imbatrinite de pe  spatele mâinilor, pe partea de sus a picioarelor, coate și genunchi.

 

Terapia PRP este o terapie revoluționara noua, un tratament sigur si alternativa la diverse alte tratamente estetice  non-invazive, cum ar fi toxinele botulinice și umplere dermică. Este considerat a fi un tratament naturist, deoarece foloseste celulele proprii mai degrabă decât o substanță de sinteză.

 

In urma tratamentului cu PRP, pielea ta va arata mai neteda, stralucitoare si tanara.

Există foarte puține riscuri asociate cu terapia PRP in  cazul în care este administrat de către un medic pe deplin instruit. 

 

Pentru o informare completa programati o consultatie la telefon: ROMTELECOM +4 021 2112998;  Mobil:0722532299 sau direct pe site: www.klarabancila.ro .

Adresa Clinica :   Bdl. DACIA  NR. 51; SECTOR 1, parter, BUCURESTI.

Dr Klara Iulia Bancila a absolvit Facultatea de Medicina din Tîrgu-Mures in 1995 si este specializata in Chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, in perioada 1995-2000, are o experienta de peste 15 ani in chirurgia plastica, reconstructiva si estetica. Din anul 2000 a infiintat propria clinica de chirurgie estetica , in Bucuresti,   tratand in acesti ani peste 5000 pacienti !